- 9 Жов 2024
- 9
Вітаю! Хотів би запропонувати невелике, але, як на мене, дуже корисне покращення до поточної системи знайомств на сервері!
ЩО САМЕ Я ПРОПОНУЮ:
1. Список знайомих гравців:
Буду вдячний за зворотній зв'язок, а також хочу почути думку гравців серверу.
ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПІДТРИМАТИ ТЕМУ: натисніть на значок стрілочки угору (біля числа голосів);
На даний момент система працює так, що нік гравця видно лише після знайомства. Це класно з точки зору RP, але хотілося б запропонувати трохи розширити функціонал...
1. Список знайомих гравців:
- Додати можливість переглядати список усіх людей, з якими мій персонаж знайомий. Це буде дуже зручно, щоб краще орієнтуватися в RP-зв'язках (додатково нижче).
- Можливість вручну "забути" певного гравця — наприклад, якщо персонаж втратив з кимось контакт, або за сюжетом забув. Після цього нік гравця буде прихований до повторного знайомства.
- Можливість залишати невеликі нотатки про знайомого (видимі тільки гравцю), наприклад: "Механік", "Друз з армії", "Шахрай". Це допоможе не забувати, хто є хто, особливо якщо знайомств багато.
- Можливість автоматично втрачати знайомство, якщо з гравцем не було взаємодії певну кількість днів (наприклад місяць, три місяці тощо). Бо як мені пояснила адміністрація, то знайомства очищаються лише при ліміті у 100 знайомих гравців;
Буду вдячний за зворотній зв'язок, а також хочу почути думку гравців серверу.
ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПІДТРИМАТИ ТЕМУ: натисніть на значок стрілочки угору (біля числа голосів);