Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Покращення моду, та економіки

Dominic Castro

Leader CASTRO
20 Січ 2025
101
1. Покращити систему аксесуарів, тобто щоб вони були окремим слотом, щоб можна було і одягнути сумку і мечі;

2. LSC зробіть огляд автомобіля (вільна камера) бо не можливо переглянути задній бампер і тому подібне (+ я не розумію згідно РП що улучшення може коштувати дорожче ніж сама автівка);

3. Коли в банк ложиш кошти, добавте графу де видно скільки на руках, бо приходиться вийти з меню банку і весь час дивитися скільки коштів на руках;

4. Тюнінг на автівки, наприклад Ауді РС7, гляньте як одягаються бампера і тому подібне, можливо це не тільки ауді РС7 торкається;

5. В Автосалоні характеристики у всіх автівок однакові окрім швидкості, тесла взагалі на бензині їде, тут потрібно все доопрацювати, і добавити характеристику скільки посадочних місць;

6. Коли ти в банді, і влаштовуєшся на роботу СТО (це як приклад) пишеш в /r чат, то пишеться не в чат банди, а в чат СТО;

7. Не можливо заїхати на своїй автівці в гараж, тільки можливо виїхати;

8. Передивіться класи будинків, на приклад у мене гарний 2-х поверховий будинок, є своє подвір`я, і таких будинків біля мене купа, які знаходяться в Палетці;

9. Я не знаю чи в цій пропозиції мене підтримають більшість, про те будинок який має гос. ціну 500к, гравці продають за 2кк, пропозиція наступна: встановити ліміт від гос. ціни не більше х3, ну я не знаю як це вплине на економіку, но правда, це перебор на мою думку, це так само стосується і автівок;

10. Добавити в Барбершоп макіяж, як для дівчат так і для хлопців;

11. Під час створення персонажу, персонаж постійно крутиться, і не можливо нормально його налаштувати, це стосується напевно і всіх інших оглядів персонажу;

12. Налаштуйте статистику гравця, її треба оптимізувати, я купив будинок, а в статистиці в мене його немає, тільки в телефоні і на яву, і також розширьте налаштування гаража, щоб можна було вибирати які автівки в гаражі будуть стояти, а які на парковці, і хотілось би на мою думку розширення гаражу, за окрему оплату;

13. Система інкасаторів, було б добре, як би система інформувала мене скільки я отримаю коштів під час пайдею, бо кожного разу в мене різні суми падають, і я не знаю за що отримую кошти;

14. Система репортів, у мене є тікети які не закриті, також було б зручно, якщо адміністратор відповідає, то в чат, або на екрані було б оповіщення, що вам відписав адміністратор, ато я не встигаю моніторити репорти, як адміни закривають репорт, і приходиться новий створювати.

Хочу подякувати, команді проекту, за чудовий проект, надіюсь мої пропозиції корисні та будуть реалізовані.
Якщо у когось є правки, готовий обсудити це.

P.S. Ну і на додаток, нікому не секрет, що багато гравців є або залучені до оборони сувернітету нашої держави, було б круто зробити їм приємний бонус.

Dominic Castro

Leader CASTRO
20 Січ 2025
101
В мене прохання, якщо вже хтось переглядає пропозиції, поставте голос. Чи підтримуєте ви їх чи ні...

Від кількості голосів залежить розгляд пропозицій адміністрацією проекту!

Угорі