- 5 Сер 2025
- 4
PolePlay
1. Дозволити більше не відігравати анімації, що показуються.Що я маю на увазі? Коли ти реанімуєш людей, анімація показується, тому немає сенсу промовляти це. Такі самі ситуації щодо кайданок та щоб взяти під руку, це ж показується тому повторювати лишнє немає сенсу.
І таких анімацій є більше, тому думаю краще буде полегшити гру цим дозволом.
Транспорт
1. Поміняти або добавити новий транспорт в лави ЕMS.Теперішній транспорт, що є в EMS трішки привикся та керувати один транспорт цілими днями трішки надоїдає. Тому моя пропозиція полягає в тому, аби добавити нові види транспорту в гараж, а саме кросовери, інші модельки бусів тощо. P.S.: Чудовим рішенням було би вернути стару модельку зеленої карети, яка була при відкритті, оскільки буде личити до екстер'єру самої будівлі EMS.
2. Радари швидкості.
Зробити аби радар не зупиняв авто, тобто просто виписував штраф. При їзді 300+ трохи мішає.
Фунціонал
1. Спавн в Сенді-Шорс.Круто було б добавити спавн в Сенді-Шорс, оскільки аби заступити на пост в пустелі потрібно появлятись в Лос-Сантосі і вже після цього вирушати туди на особистому транспорті, що може принести деякі незручності.
2. Мітки в EMS в Сенді-Шорс.
Функціонально склад та шафа є, але візуально ні.
3. Двері на складі EMS в Лос-Сантосі.
При поставках вигружати матеріали залізні двері коли повільно зачиняються та відчиняються приносять великі незручності, тому кращим рішенням буде або двері забрати, або поміняти на інші.
4. Поставки
Добавити розгрузку/загрузку на клавішу Е, бо не з першого разу спрацьовує автоматична розгрузка/загрузка.
Ці назначні покращення дадуть змогу збільшити інтерес до гри як в державних структурах та і на сервері.