- 23 Січ 2025
- 5
Пропоную довабити більше тюнінгу на авто Mercedes CLS 63 AMG (Benefactor TLX 500) до прикладу: Добавити можливість змінювати вихлоп, пороги, задній бампер, лого Brabus. Знаю що через авторскі права це не реалізуємо але можна придумати якийсь альтернативний варіант. Також хочу зауважити своє ставлення до даного авто в грі. Я був вражений тим як це авто реалізовано в грі. Не розумію чого його реалізували так погано. Погано в сенсі: Управління, авто дуже часто заносить проблемою в цьому на мою думку задній привід. В грі це авто з ведучими задніми колесами а в реалі з повним приводом з можливістю відключення переднього. Я думаю що якщо змініти на повний привід проблема з управлінням пройде. Також хотілося б поговорити про максимальну швидкість чому в грі дане авто в стоці набирає ледве 280км/ч якщо в житті цей автомобіль в комплектації АMG Їде 320+ а то і більше. Також хочу підмітити маркетинговий хіт. Ви добавили дане авто в кейс ціна якого 389 грн/шт це хороша ціна за цей автомобіль але не з такими проблемами. На мою думку якщо переробити його і добавити все вище сказане також добавити чуть чуть більше максимальної швидкості і управління. Спрос на це авто зміниться і більше гравці захочуть собі цей автомобіль. Думаю мене підтримають гравці які володіють цим авто або хотя би раз на ньому каталися.
Дякую за за витрачену вами хвилинку на прочитання цього тексту.
Надіюся розробники прислухаються до даного повідомлення.
Дякую за за витрачену вами хвилинку на прочитання цього тексту.
Надіюся розробники прислухаються до даного повідомлення.