- 15 Гру 2025
- 13
- Нікнейм адміністратора
- Nikita Ruff
- Ваш статичний ID
- 29051
- Звʼязок з Вами
- Ds: glitch6809 tg: black_hole_quasar
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доволі казусна ситуація сталась на ГРП,якщо прийти ближче до суті,під час пушу госки через головний вхід декілька людей забігло,при швидків втраті свого здоровя я вирішив швидко свапнути зброю та випадково була натиснута ЛКМ,після чого по одному з працівників фіб прилетіло з кулака від мене.Урон по робітнику був не притичний,гравець не втратив ні свідомості нічого,після чого мене вбивають я деякий час ще лежу без свідомості і потім мене закидують в деморган,з покаранням я максимально не згоден тому-що знову ж таки повторююсь то був місс-клік,і критичної школи гравцю не було завдано!Також за цю ситуацію хочу звернути увагу що Адміністратор вирішив проігнорувати моє прохання щоб передивитись відкат ситуації та банально відповів що я можу складати жалобу на форумі.Прошу розглянути цю ситуацію,та надати компенсацію в вигляді грошової винагороди в розмірі 600.000$ Тому-що я рахую себе не винним в даній ситуації
- Посилання на докази
- https://youtu.be/AFMc9HUjEKo
- Яке покарання оскаржуєте
- Покарання було видане 09.04.2026 о 21:33 адміністратором Nikita Ruff по причині 5.5 ЗП на 60 хв
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.