Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Покарання на ГРП,та відмова адміністратора розглянути відкат з моєї сторони!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oleg Skandal

Козак
15 Гру 2025
13
Нікнейм адміністратора
Nikita Ruff
Ваш статичний ID
29051
Звʼязок з Вами
Ds: glitch6809 tg: black_hole_quasar
Детальний опис скарги/ситуації
Доволі казусна ситуація сталась на ГРП,якщо прийти ближче до суті,під час пушу госки через головний вхід декілька людей забігло,при швидків втраті свого здоровя я вирішив швидко свапнути зброю та випадково була натиснута ЛКМ,після чого по одному з працівників фіб прилетіло з кулака від мене.Урон по робітнику був не притичний,гравець не втратив ні свідомості нічого,після чого мене вбивають я деякий час ще лежу без свідомості і потім мене закидують в деморган,з покаранням я максимально не згоден тому-що знову ж таки повторююсь то був місс-клік,і критичної школи гравцю не було завдано!Також за цю ситуацію хочу звернути увагу що Адміністратор вирішив проігнорувати моє прохання щоб передивитись відкат ситуації та банально відповів що я можу складати жалобу на форумі.Прошу розглянути цю ситуацію,та надати компенсацію в вигляді грошової винагороди в розмірі 600.000$ Тому-що я рахую себе не винним в даній ситуації
Посилання на докази
https://youtu.be/AFMc9HUjEKo
Яке покарання оскаржуєте
Покарання було видане 09.04.2026 о 21:33 адміністратором Nikita Ruff по причині 5.5 ЗП на 60 хв

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Ситуація неоднозначна, факт PG там був, але й можна вважати за місс-клік. На перший раз ідемо назустріч, вам буде нараховано компенсацію.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі