Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Konan Warvar

Козак
28 Тра 2025
62
До Суду Першої інстанції Штату
Від громадянина Штату Сан-Андреас: [Soul Goodman].

Я, Soul Goodman з індивідуальним номером 18427, громадянин Штату Сан-Андреас, користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на Elon Maks який являється працівником LSPD (номер жетону не пам*ятаюю , пояснюючи всю ситуацію та надаючи всі необхідні суду докази.
Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію, розкриваючи факт правопорушення та висуваючи вимоги.
До позовної заяви додаю наступну документацію:

Підчас проведення процесульних дій на які я приїхав по виклику працівника FIB зайшовши до ITT кімнати я йому показав своє посвідчення на що він у відповідь показав мені свій жетон під час процесуальних дій на той момент не відома мені особа забігла в ітт кімнату і почала в мене вимагати посвідчення адвоката я ігнорував його дії о скільки вони були не законними. після чого данний громандянин мене затримав керуючись кк 4.8 при цьому він зробив право громадянинна на державного адвоката неможливим окрім цього він зайшов в кімнату ІТТ під час процесуального процесу і перервав його. Цими діями я зазнав моральної шкоди о скільки мої дії були цілком законними але мене заарештували наче злочинця і це вдарило по моїй карєрі адвоката о крім цього я зазнав моральної шкоди.
  1. Ксерокопія вашого паспорта: *https://ibb.co/zVQjzF12*
  2. Докази правопорушення: *Зможу надати їх трішки пізніше *
  3. Список свідків Iluha Kakus 22964
  4. Електронна пошта [Discord/Telegram] та телефон:dava420_ (discord)

Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Підпис та дата:
Soul Goodman]
Soul Goodman
[12.10.2025]

Останнє редагування:

KaitoIto

Козак
7 Сер 2025
49
IMG_0260.png

ОФІС СУДУ ПЕРШОЇ ІНСТАНЦІЇ ШТАТУ SAN-ANDREAS

UNITED STATES OF AMERICA

ПОСТАНОВА ПРО ВІДХИЛЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ​

Ознайомившись із наданими матеріалами позову, суд дійшов висновку, що пред’явлена обвинуваченням заява не відповідає нормам подачі скарг до суду першої інстанції штату San-Andreas, позовна заява не містить доказової бази.

У зв’язку з викладеним та керуючись чинним законодавством штату San-Andreas, суд ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Відхилити позовну заяву у повному обсязі.
  2. Визнати надану обвинуваченням заяву такою, що не містить в собі доказової бази.
  3. Визнати надану обвинуваченням заяву не відповідною до норм подачі скарг до суду першої інстанції штату San-Andreas.

У разі повторної подачі заяви наполегливо рекомендуємо дотримуватись усіх вимог Судового кодексу штату та надати актуальні й належні підтвердження статусу сторін, а також перевірені докази, що можуть бути використані в юридичному провадженні.

Суд Першої Інстанції штату San-Andreas

UNITED STATES OF AMERICA

Kaito Ito

Дата: 18.10.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі