Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Anatoliy Montana

Козак
28 Кві 2025
53
Я, офіцер LSPD Anatoliy Montana, громадянин Штату Сан-Андреас, користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на Директора Департаменту Культури Yaroslav Tornado з номером посвідчення 26752, пояснюючи всю ситуацію та надаючи всі необхідні суду докази.
Перебуваючи на службі та здійснюючи патрулювання в районі Бертон, вулиця Карсер-Вей, виявив транспортний засіб Pfister Taycan, державний номерний знак IA6047KI, припаркований з порушенням правил дорожнього руху, а саме — на автобусній зупинці біля червоного тротуару.
У зв’язку з виявленим порушенням мною було розпочато оформлення адміністративних матеріалів за ст. 40 ДК. Під час внесення інформації до службового планшета до мене підбіг громадянин Yaroslav Tornado, який почав поводитися агресивно та стверджував, що зазначене місце є «їхньою парковкою» і що вони мають право там паркуватися.
Після роз’яснення йому законних вимог та продовження оформлення матеріалів, громадянин залишив місце події, однак згодом повернувся та повторно припаркувався з порушенням. На мої неодноразові законні вимоги перепаркувати транспортний засіб він не реагував, заявивши при цьому, що відмовляється оплачувати штрафи.
Після проведеного словесного діалогу, під час мого від’їзду з місця події, громадянин Yaroslav Tornado висловився в мій бік нецензурною лайкою, чим продемонстрував явну неповагу до представника правоохоронних органів.
У зв’язку з вищевикладеним, прошу притягнути громадянина Yaroslav Tornado до кримінальної відповідальності за наступними статтями:
• ст. 12.1 КК
• ст. 12.5 КК
• ст. 8.5 КК
Окремо прошу звернути увагу на те, що громадянин Yaroslav Tornado обіймає посаду директора Департаменту культури, однак його поведінка, форма спілкування та публічні висловлювання жодним чином не відповідають поняттю “культура”, про існування якої, судячи з дій та слів зазначеної особи, йому взагалі нічого не відомо.
До позовної заяви додаю наступну документацію:

1. Ксерокопія вашого паспорта: https://fex.net/ru/s/nyx1mey
  2. Докази правопорушення: https://www.youtube.com/watch?v=e5cPRCIcAMA
  3. Список свідків [якщо є]:-
  4. Електронна пошта [Discord/Telegram] та телефон: #Anatoliy Montana

Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

Anatoliy Montana
[підпис] +
[дата у форматі - 22.12.2025]

Bohdan Barrington

Козак
6 Кві 2025
26
1766402734334.png

Anatoliy Montana

Козак
28 Кві 2025
53
Вітаю, Пане судя моя бодікамера була пошкоджена під час несення служби після цього інциденту, попали в перестрілку, тому невдалося зберегти відеозапис, надав вам відео з відеореєстратора службового автомобіля

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі