- 18 Лис 2025
- 142
До Суду Першої інстанції Штату
Від громадянина Штату Сан-Андреас: Krezor Harmon.
Від громадянина Штату Сан-Андреас: Krezor Harmon.
Я, Krezor Harmon, громадянин Штату Сан-Андреас, користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на Andriy Winchester Генеральний прокурор, пояснюючи всю ситуацію та надаючи всі необхідні суду докази.
Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію, розкриваючи факт правопорушення та висуваючи вимоги.
Повністю, у всіх подробицях викласти ситуацію, розкриваючи факт правопорушення та висуваючи вимоги.
Генеральний прокурор Andriy Winchester опубліковав Постанову № 106 в якій вказанно моє зняття з посади прокурора. Після публікації даної постанови мене не було ні звільненно ні пониженно до стажора, а було переведено на посаду "Адвокат". Колегія адвокатів є самостійним підрозділом і не відноситься до Департаменту Юстицій, і згідно закону Andriy Winchester не має повноважень назначати мене на посаду адвоката. Тим самим він нарушає діючий закон.
На підставі викладеного та керуючись чинним законодавством прошу суд:
- Перевірити дії генерального прокурора Andriy Winchester на порушення статті 12.2 Кримінального кодексу
- Признати Постанову №106 не дійсною
- Відсторонити від роботи Andriy Winchester на момент судового процесу
До позовної заяви додаю наступну документацію:
- Ксерокопія вашого паспорта: Паспорт
- Докази правопорушення: 1, 2
- Список свідків [якщо є]: Немає
- Електронна пошта [Discord/Telegram] та телефон: krezor7777
Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Підпис та дата:
Krezor Harmon
Krezor
03.12.2026р
Підпис та дата:
Krezor Harmon
Krezor
03.12.2026р