- 25 Вер 2025
- 12
До Суду Першої інстанції Штату
Від громадянина Штату Сан-Андреас: Artem Nestercuk
Від громадянина Штату Сан-Андреас: Artem Nestercuk
Я, Artem Nestercuk, громадянин Штату Сан-Андреас (ID паспорта 2608199504), користуючись своїми правами, подаю позовну заяву до Суду Першої інстанції Штату на працівника правоохоронних органів, а саме "FIB | D.Head DI | Moral | 1523", пояснюючи всю ситуацію та надаючи суду необхідні докази.
Обставини події:
23.09.2025 о 22:05, під час мого перебування в ITT LSPD, я став жертвою неправомірних дій з боку працівника FIB.
Зокрема:
- Працівник правоохоронних органів двічі безпідставно застосував тазер (один постріл у стіну, другий – у двері), що вже є перевищенням службових повноважень.
- Під час подальших подій він голосно вигукував «5 метрів від процесуальних дій», проте це було сказано лицем до затриманого EMS-працівника Maksim Mysyuk, а не до мене. Тому я вважаю, що у вказаних словах немає факту вимоги і зважаючи на обставини вони не можуть вважатися законною вимогою саме на мою адресу.
- Після цього співробітник FIB, перебуваючи до мене спиною, раптово розвернувся та зайшов мені за спину після того як я покидав ІТТ через гараж, і в гаражі за моєю спиною відкрив вогонь по мені зі службової зброї. В результаті я отримав тяжкі тілесні ушкодження й був доставлений до лікарні для надання медичної допомоги.
- Ніякої допомоги на місці інциденту з боку співробітника FIB мені надано не було, що свідчить про недбале ставлення до виконання службових обов’язків.
Кваліфікація правопорушення:
У діях відповідача вбачаються ознаки наступних кримінальних правопорушень:
- Стаття 2.3 КК — умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень (злочини проти життя та здоров’я особи).
- Стаття 12.2 КК — перевищення службових повноважень (незаконне застосування спецзасобів та вогнепальної зброї).
- Стаття 12.8 КК — недбале ставлення до виконання службових обов’язків, що призвело до тяжких наслідків.
Прохання:
- Прийняти дану позовну заяву до розгляду.
- Провести повне та всебічне судове розслідування обставин події.
- Визнати працівника FIB | D.Head DI | Moral | 1523 винним у вчиненні зазначених кримінальних правопорушень.
- Притягнути його до відповідальності згідно з Кримінальним кодексом Штату San-Andreas.
- Відшкодувати мені моральну шкоду в розмірі 500 000 доларів США;
- Долучити до справи як мого офіційного адвоката — Orlando Maccalister, державного адвоката Штату San-Andreas.
- Долучити до справи як офіційний доказ відео запис з боді-камери працівника в проміжку від 23.09.2025 21:50 - 23.09.2025 23:30 з інцедентом та розглядом справи в ІТТ
До позовної заяви додаю наступну документацію:
- Ксерокопія вашого паспорта: *гіперпосилання*
- Докази правопорушення: Відео запис з боді-камери працівника в проміжку від 23.09.2025 21:50 - 23.09.2025 23:30 з інцедентом та розглядом справи в ІТТ
- Список свідків [якщо є]: Maksim Mysyuk - субєкт затримання.
- Електронна пошта [Discord/Telegram] та телефон: nestercuk_08806
Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.
Підпис та дата:
Artem Nestercuk
Nestercuk
25.09.2025
Artem Nestercuk
Nestercuk
25.09.2025
Останнє редагування: