Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Позов до верховного суду №13

Bulka

Козак
26 Бер 2026
29
https://lh5.googleusercontent.com/7f0VsxKWsyv--9tbQyl9bOF5-jyPyVJ1KoZPqR6hOdBz9M73s2R7qjNNZ2ygxkR3wmAAY67amtae_uxrwiBQnp9KhU0RN9TUVni3yWG7A-xU4H5x9gYKYxtYN751J7vRUbotGwMaxjiEK1V9aA

В Верховний суд штата San Andreas,
Позивач: Aoi Osamu​

ОСОБИСТІ ДАНІ​
Позивач:
Ім'я Прізвище: Aoi Osamu
Номер паспорта, ксерокопія паспорта: 33725, копія паспорта
Номер телефона: 6263126
E-mail Address (Discord/Telegram): bul0chkka

Відповідач №1:
Ім'я Прізвище: Egor Proshaev (ID 4747)
Місце роботи (Якщо відомо то вказати назву державної організації): FIB
Посада (Якщо відомо): Директор
Номер телефона: -
E-mail address (Discord/Telegram): lutiuiy

ПОЗОВНА ЗАЯВА №12

Я, Aoi Osamu, була заарештована працівником FIB без причини. Стояла на больці намагалась дозвонитись до подружки, чую, затримуюють людину я спочатку ніяк не зреагувала, але потім люди біля фіба стовпились і почали йому говорити, що у людини зброї нема за що він і кафав. Але співробітник ФІБ ніяк не реагував , я трошки увійшла в транс і нікого не чіпала в цей момент, ніяк не заважала чи ще щось. Але мене затримали разом з тим хлопчиком поки я була в трансі. Потім ми викликали адвоката той сказав призупинити проц дії і відпустити, на що фіб відмовився і викликали прокурора. Прокурор завідомо видав неправильне рішення бо сам не компетентний в законодавчий базі і про принцим второго впередження навіть нічого не говорили . З цього можу зробити висновок, що ні прок ні фіб не знають законодавчу базу, якщо так серйозно порушують. В моїй доказовій базі чітко чути , як фіб дозволяє собі вживати нецензурну лексику, порушувати етичний кодекс , плюс носив маску хоча не являється засекреченим.

ДОКАЗОВА БАЗА​
1. Початок процесуальних дій
2. Незаконне рішення прокурора і моя посадка в ITT
4. Статті які приписав фіб

ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ, ДО ВЕРХОВНОГО СУДУ​

1. Визнати моє затримання неправомірним.
2. Визнати рішення прокурора незаконним і некомпетентним.
3. Витребувати перевірку обставин мого затримання та причин з яких прокурор дав свою рекомендацію про продовження проц дій.
4. Видати сувору догану обом (FIB з жетоном 4747 і прокурору який приїхав за викликом) за моє неправомірне затримання і за неправильну видачу статтей .
ДАТА: 05.05.2026
ПІДПИС: BULKA​

Угорі