Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
9 Жов 2024
138
Апеляційному Судді Штату San-Andreas
Mariia Gromova
Від: Oleksandr Yurchyshyn
Статус: громадянин Штату San-Andreas
Контактні дані заявника: Номер: 1370770 | E-mail: copibar0​

Заява про апеляцію
Я, Oleksandr Yurchyshyn, подаю апеляцію на рішення Генерального Прокурора Diego Malvetti від 25.09.2025, постанова №3.
Вважаю, що рішення є необґрунтованим з таких причин: Учора близько 22:50 мені було виписано штраф в розмірі 100.000₴ , сьогодні близько о 22:17 було сплачено штраф Заступнику Генеральної Прокуратури за порушенян етичного кодексу, стаття 36.5 за носіння рюкзака "Дракончик". Після чого мене повідомляють про постанову яку було опубліковано о 23:35 від Генерального Прокурора, в якій зазначено щоб мене звільнили з шерифського департаменту BCSD, за порушення етичного кодексу , а саме розділ 5 стаття 37.

Вимоги до суду:
Прошу, Вас, апеляційний суддя, провести рослідування щодо дій Генерального прокурора, відсторонити прокурора від виконання обов'язків на період розслідування, я вважаю що дії які зробив Генеральний прокурор, є некоректними та перевищують службові обов'язки. На мою думку, дії Генерального прокурора порушують Кримінальний Кодекс, а саме:
(J) Стаття 12.2. Перевищення службових повноважень
(J) Стаття 12.8. Недбале ставлення до виконання службових обов’язків, що призвело до негативних наслідків

Додатки:
Підпис: 𝓨𝓾𝓻𝓬𝓱𝘺𝓼𝓱𝘺𝓷
Дата: 25.09.2025​

Adams Zak

Козак
20 Чер 2025
50
1742733766706-png.3426

До Громадянина штату San-Andreas Oleksandr Yurchyshyn
Від Апеляційного Суду штату San-Andreas

ПОСТАНОВА ПРО ВІДХИЛЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ

Відхилити клопотання "Про клопотання про звільнення " у зв’язку з тим, що суд не вбачає порушення від Генерального Прокурора Diego Malvetti так як Diego Malvetti діяв згідно чиного законодавства керуючись етичного кодексу , а саме розділ 5 стаття 37 .

Апеляційний Суд штату San-Andreas
Дата: 26 Вересня 2025 року​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі