Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
9 Жов 2024
138
Апеляційному Судді Штату San-Andreas
Mariia Gromova
Від: Oleksandr Yurchyshyn
Статус: громадянин Штату San-Andreas
Контактні дані заявника: Номер: 1370770 | E-mail: copibar0​

Заява про апеляцію
Я, діючий Генерал BCSD Oleksandr Yurchyshyn , подаю апеляцію на рішення Суду Першої інстанції від 17.07.2025, справа №21.
Вважаю, що рішення є необґрунтованим з таких причин:
При зборі особового складу BCSD для виїзду на патрулювання округу Палето Бей, на службову парковку BCSD заїхав тонований автомобіль фіолетового кольору, після того як даний автомобіль заїхав на службову парковку, я навів на колеса зброю, з метою його зупинки, та надав закону вимогу покинути червону зону. Після того як я навів на автомобіль зброю, з нього вийшов директор USSS, та почав відкривати стрільбу в мою сторону, де після цієї дії, мною було прийнято рішення відкрити відповідний вогонь в сторону директора USSS. Після цього агенти USSS відкрили вогонь в сторону мене та моїх співробітників, наразивши мене та моїх працівників на небезпеку.
Згідно Кримінального та процесуального Кодексу, агентів та директора USSS було відразу затримано, було викликано Керівництво та прокурора Government , але з них ніхто не вийшов на звʼязок, де після чого агентів та директора було відпущено до подальшого передання справи до прокуратури. Дії які скоїли працівники USSS, порушили такі статті кримінального кодексу, як:
Стаття 2.6 - Погроза життю чи здоровʼю.
Стаття 5.8 - Спроба вбити особу з недоторканістю.
Стаття 6.5 - Використання зброї проти держ.службовців.
Стаття 6.6 - Небезпечна стрільба.
Стаття 12.2 - Перевищення службових повноважень.
Стаття 12.4 - Напад на працівників правоохоронних органів, органів державної влади.
Після чого Генеральний Прокурор бере скаргу на розгляд та говорить що з працівниками які порушили кримінальний кодекс та скоєли кримінальні дії по відношеню до працівників BCSD буде проведено бесіду.
Цими діями я вважаю що зі сторони ГП є неправомірні дії які перечать кримінальному кодексу. Я вважаю що діх які були зроблені прокурором штату не є правомірними та прорушують статті кримінального кодексу, а саме:
Стаття 12.8 - Недбале ставлення до службових обовʼязків, що призвели до негативних наслідків.
Після того як я був подав скаргу до суду першої інстанції, Суддя бере та відхиляє скаргу зі словами «Оскаржити рішення прокурора можна лише в Апеляційному суді», звісно, воно так, але скарга була написана не з метою оскаржити, а з метою винести справедливий вердикт та покарати працівників USSS та самого Генерального прокурора.

Вимоги до суду:
Прошу, Вас, апеляційний суддя, прийняти скаргу до розгляду, та перерозглянути попередні скарги які були розглянуті з несправедливим рішенням, та працівників було не покарано.
Прошу, Вас, розглянути справедливо дану скаргу, та винести справедливе рішення та вердикт.

Додатки:
Тайм-коди з запису №1:
01:30 - 01:46 - Заїхало фіолетове авто.
01:48 - 01:52 - Наведення зброї на колеса та надання наказу залишити червону зону.
01:53 - 01:57 - Відкриття вогню в мою сторону та відповідний вогонь.
02:50 - 05:30 - Затримання всіх порушників та проведення процесуальних дій.
05:44 - 06:13 - Виклик керівництва та прокурора.
Тайм-коди з запису №2:
01:30 - 02:05 - Керівництво та прокурор не вийшли на зв'язок та агентів було відпущено до передачі скарги в прокуратуру.
Тайм-коди з запису співробітника BCSD:
00:00 - 01:20 - Ситуація з мого запису №1 та фіксація всіх порушників.
  • Паспорт - Тиць
  • Контактні дані - Номер: 1370770 | E-mail: copibar0
Підпис: 𝓨𝓾𝓻𝓬𝓱𝘺𝓼𝓱𝘺𝓷
Дата: 20.07.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі