Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Позов до апеляційного суду №15

korzhuk

Козак
9 Гру 2024
16
Апеляційному Судді Штату San-Andreas
Від: Misha Yakuza
Статус: громадянин Штату San-Andreas
Контактні дані заявника: 5678496| E-mail: crimea777

Заява про апеляцію
Я, Misha Yakuza (ідентифікаційний номер 2519), подаю апеляцію на рішення Заступника Генерального Прокурора Arsen Malyk, а саме постанова №DOJ-4880-20 від 07.06.2026
Вважаю, що рішення є необґрунтованим з таких причин:
Мене не було на місці порушення та в штаті в момент виписання постанови на мене,також незнаю як Заступник Генерального прокурора дізнався номер мого бейджика та зміг ідентифікувати мене при тому,що я навіть його в очі не бачив,вважаю що я нічого не порушив та що Застуник Генерального Прокурора перевищив службові повноваження та зловживав ними через особисту не приязнь, хоча я навіть з ним не знайомий, нерозумію за,що я отримав таке покарання та вважаю його необгрунтованим та таким що порушує мої права які захищені Трудовим Кодексом та Конституцією штату.
Тому наступна постанова Заступника Генерального прокурора №DOJ-4880-20 від 07.06.2026 про моє звільнення та внесенням мене в загальний Чорний спипок Держ структур являється не обгрунтованною та незаконною.

Вимоги до Суду:
1. Поновити на службу в FIB, на посаду на якій перебував;
2. Надати моральну компенсацію у вигляді 500 000$;
3.Усне вибачення від Заступника Генерального прокурора за не правомірно виписану постанову,що призвело до мого звільнення;
4. Визнати дії Заступника Головного Прокурора незаконними, такими, що порушують конституційні права, та притягнути його до кримінальної відповідальності за статтею 12.2 Кримінального Кодексу SA;
5. Вилучити докази в Заступника Генерального прокурора Arsen Malyk задля перевірки;

6. Перегляд законодавчої бази від співробітників Говерменту.
7. ВИЗНАТИ постанову Прокуратури №DOJ-4880-20 незаконною
8. ВІДМІНИТИ постанову Прокуратури №DOJ-4880-20 від 07.06.2026

Додатки:

Підпис: M. Yakuza
Дата: 07.06.2026

Останнє редагування:

KaitoIto

Козак
7 Сер 2025
52
111.png
222.png