Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Petya Grimx

колл на вс тут дають?
15 Кві 2026
94
зображення_2026-09-09_201403194.png
Позовна заява» (Кримінальне та адміністративне судочинство)

В Верховний суд штата San Andreas,
Позивач: Cole Reiss.​

Позовна заява №20​

До Верховного суду штату San Andreas​

ОСОБИСТІ ДАНІ​

Позивач:

Ім'я Прізвище: Cole Reiss

Номер паспорта: 37840

Номер телефону: 9727862

E-mail Address (Discord/Telegram): [email protected]

Відповідач №1​

Ім'я Прізвище: Nikolas Yakuza

Місце роботи: Federal Investigation Bureau (FIB)

Посада: Директор FIB

Номер телефону: Невідомо

E-mail (Discord/Telegram): Невідомо

ПОЗОВНА ЗАЯВА №18​

Під час здійснення адвокатської діяльності мною, директор ФІБ почав давати якісь законні вимоги, для перевірки, вони не мали жодних законних підстав, хотів перевірити чи пройшов я стаж в адвокатурі, у рацію департаменту моє керівництво, а саме ЗГКА надав відповідь, що 24 години. Директор сказав, що хоче конкретної відповіді. Після чого до мене подзвонили, особа повідомила, що потребує адвокатської допомоги у ІТТ FIB. Так як я являвся адвокатом уже на той момент, то не міг відмовити, поїхав у ІТТ. По дорозі почув мегафон FIB. Після чого по машині Government відкрили вогонь, а саме пошкодили держмайно. Так як я не міг далі їхати, був змушений зупинитися. Після чого мене затримали за 4.6 КК, а саме за непокору, хоча жодної законності його вимог не було. Далі переміщено до ІТТ, я викликав адвоката, був викликаний прокурор і керівництво. Прокурор, на жаль, виклик не прийняв, керівництво дало рішення припинити процесуальні дії. Після чого я був відпущений, і так як уже перебував на ЗОТ біля ІТТ, то керувався Законом Про адвокатську діяльність, а саме статтею 2 частиною 2 пункт є)
цілодобово перебувати тільки на території камер попереднього ув’язнення для швидкого надання юридичної допомоги затриманим громадянам. При цьому державному адвокату заборонено відволікати співробітників правоохоронних органів від виконання службових обов’язків та/або створювати перешкоду їх діяльності. Хотів перевірити чи є затриманні у ІТТ і надати їм адвокатську допомогу, але мені почали давати законні вимоги покинути ЗОТ, хоча я процитував чому можу перебувати на ЗОТ. В результаті, як тільки підійшов до ІТТ, проти мене використали тайзер і закували у кайданки. На друге затримання прокурор теж виклик не прийняв, керівництво, яке на момент затримання перебувало поруч, дало рішення припинити процесуальні дії. На що директор ФІБ відмовився, сказав, що посадить мене. Після чого посадив мене на 60 років, а також видав судимість.
Тому звертаюсь до Верховного суду, щоб встановити правомірність його дій.

ДОКАЗОВА БАЗА​

1. Повний відеозапис із боді-камери, на якому зафіксовано два моменти затримання та всі подальші процесуальні дії. https://www.youtube.com/watch?v=uknDgvrFnEM https://www.youtube.com/watch?v=4h3KehlCl1o
  2. Інші матеріали, які можуть бути витребувані судом під час розгляду справи.

ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ​

Вважаю, що в діях директора FIB можуть міститися ознаки порушення таких статей Кримінального кодексу штату:

• Стаття 12.7. Перешкоджання діяльності адвоката, прокурора, співробітників державних організацій
  • Стаття 12.2. Перевищення службових повноважень.
  • Стаття 12.8. Недбале ставлення до виконання службових обов’язків, що призвело до негативних наслідків
  • Стаття 3.5. Умисне знищення або пошкодження майна
Прошу Верховний суд:

1. Прийняти дану позовну заяву до розгляду.
  2. Дослідити надані докази, у тому числі записи з боді-камери.
  3. Надати правову оцінку діям директора FIB Nikolas Nord.
  4. У разі встановлення складу правопорушення притягнути відповідача до відповідальності відповідно до законодавства штату San Andreas.

Дата: 09.09.2026
Підпис: Cole Reiss

Угорі