Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
16 Бер 2025
172
https://lh5.googleusercontent.com/7f0VsxKWsyv--9tbQyl9bOF5-jyPyVJ1KoZPqR6hOdBz9M73s2R7qjNNZ2ygxkR3wmAAY67amtae_uxrwiBQnp9KhU0RN9TUVni3yWG7A-xU4H5x9gYKYxtYN751J7vRUbotGwMaxjiEK1V9aA

В Верховний суд штата San Andreas,
Позивач: Andriy Winchester​

ОСОБИСТІ ДАНІ
Позивач:

Ім'я Прізвище: Andriy Winchester
Номер паспорта, ксерокопія паспорта: 13379, Паспорт
Номер телефона: 7860825
E-mail Address: [email protected]

Відповідач №1:
Ім'я Прізвище: Danichka Swarovski
Місце роботи: Не відомо
Посада (Якщо відомо): Не відомо
Номер телефона: Не відомо
E-mail address: zxcjudge

ПОЗОВНА ЗАЯВА №19

01 липня 2026 року мене, громадянина штату Сан Андреас, було внесено до Загального чорного списку державних організацій (ЗЧС) терміном на 90 днів (з 01.07.2026 р. по 29.09.2026 р.).

Внесення здійснив громадянин Danichka Swarovski, вказавши в графі посади абревіатуру «kur gov». Наголошую, що ця посада є некоректною, невизначеною та не передбаченою офіційним реєстром посадових осіб, з якими я коли-небудь взаємодіяв.

Крім того, зазначена особа не володіє процесуальними та законними повноваженнями щодо занесення громадян до Загального чорного списку державних організацій, оскільки не має відповідного доступу та посадового статусу згідно з регламентом та чинним законодавством.

Внаслідок таких дій було грубо порушено мої конституційні права на працю та вступ до державних органів.

ДОКАЗОВА БАЗА

1. Докази внесення мене в ЗЧС
2. Кадрові аудити

ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ, ДО ВЕРХОВНОГО СУДУ

1. Прийняти дану позовну заяву до розгляду.

2. Визнати дії громадянина Данічка Сваровський щодо внесення мене до Загального чорного списку державних організацій неправомірними.

3. Скасувати рішення про внесення мене, громадянина штату Сан Андреас, до Загального чорного списку державних організацій та повністю вилучити відповідний запис.​
ДАТА: 23.07.2026
ПІДПИС: A.Winchester.​

Угорі