Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Enzo Gorlomi

Козак
28 Бер 2025
11
До Апеляційного суду штату
Від громадянина Сполучених Штатів Америки: Enzo Gorlomi

Прошу Вас розглянути мій позов до Апеляційного суду на суд 1-ої інстанції, а саме рішення до
"Позов до суду №9", згідно якого мене (Enzo Gorlomi з номером паспорту №16328) визнали винним у скоєнні злочину за Розділом 8. Статтею 8.4. Незаконна фінансова діяльність.

Не отримавши належну правову допомогу, я вважаю що обвинувачення було безпідставне, а рішення неправомірне. Прошу вищу інстанції ознайомитись з матеріалами справи та здійснити перерозгляд даної справи.
У рамках того, що сталося, готовий пояснити таке:

1. 10.04.2025 мною було подано скаргу на дії директора департаменту фінансів Kolya Lev паспорт №11943. З детальним текстом скарги можна ознайомитися тут.
11.04.2025 мене було повідомлено про те, що мою скаргу прийнято прокурором на порталі Штату тут.
Однак, в подальшому я не отримав жодної інформації про розгляд моєї скарги та за моєю скаргою не було відкрито жодної судової справи, оскільки не було жодного повідомлення на порталі Штату про це з моїм іменем або з текстом моєї скарги. Я також НЕ був жодним іншим чином повідомлений про дату та час розгляду моєї чи будь якої іншої подібної справи на порталі Штату.

Я також звертався до Прокурора Штату по спецзвязку (оскільки саме він написав на порталі Штату, що мою скаргу було прийнято), з питаннями щодо своєї скарги, на що не отримав жодної конкретики щодо часу розгляду справи. Я також не отримав будь якого запрошення на суд. Доказ тут.

2. 13.04.2025 о 22:51 працівнками USS та FIB мене було затримано та доставлено спочатку на територію FIB, а потім на територію LSPD, без можливості скористатися дежравним адвокатом. Доказ тут (10:48). Згодом, 13.04.2025 о 23:31 було опубліковане судове рішення за матеріалами №DOJ-12, в якому міститься згадка мого імені та прізвища, де я вже перебуваю у статусі обвинувачуваного.

Таким чином, прошу переглянути рішення за двома складовими:

1. Законність винесення рішення судом першої інстанції, враховуючи матеріали моєї скарги до прокурора та відсутності всестороннього та об'єктивного розгляду цієї скарги, зі змагальністю сторін та правовою допомогою, в судовому засіданні.

2. Законність проведення затримання без повідомлення мене про час та дату розгляду справи на підставі матеріалів Kolya Lev №11943, невідкриття судової справи за моє скаргою до Прокурора штату, ненадання мені можливості користуватися адвокатом під час судового засідання та, як наслідок, затримання.

Останнє редагування:

Vitalii Skoropad

Козак
10 Гру 2024
40
1745874891444.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі