Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Roman Carrey

Шановний гравець
9 Гру 2024
72
В Окружний суд штату San Andreas,
Позивач: Ім'я Прізвище: Roman Carrey​

ОСОБИСТІ ДАНІ:
Позивач:

Ім'я Прізвище: Roman Carrey
Номер паспорта, ксерокопія паспорта: 440, https://imgpile.com/p/YfhoSY3
Номер телефона: 5854737
E-mail Address: solsticero

Відповідач №1:

Ім'я Прізвище: Anatoliy Sholtz
Місце роботи: Невідомо
Посада: Невідомо
Номер телефона: Невідомо
E-mail Address: adagaki_aki8

ПОЗОВНА ЗАЯВА №62

Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою та докази є достовірними та готовий понести відповідальність у разі надання неправдивих свідчень.

ОПИС ОБСТАВИН СПРАВИ:
24.06.2026, перебуваючи на посаді адвоката штату San Andreas та виконуючи свої професійні обов'язки із захисту прав і законних інтересів своїх довірителів, я подав до Прокуратури штату San Andreas дві окремі усні заяви про вчинення кримінальних правопорушень.

Обидві заяви стосувалися одного й того самого співробітника Federal Investigation Bureau, однак були подані за двома різними епізодами, які виникли внаслідок двох окремих затримань двох різних довірителів. Кожне із затримань є самостійною подією, має власні фактичні обставини та потребує окремого кримінального провадження.

У зв'язку зі здійсненням захисту інтересів кожного з довірителів я направив два окремі адвокатські запити №2 та №3, кожен із яких стосувався окремого затримання, окремого кримінального правопорушення та окремого довірителя. Запитувані матеріали відеофіксації не дублювалися, а стосувалися різних процесуальних дій щодо різних осіб.

Відповідно до чинного законодавства штату строк виконання адвокатських запитів становив 24 години. Після спливу встановленого строку співробітник Federal Investigation Bureau не надав жодного із запитуваних відеозаписів, не повідомив про причини відмови та фактично проігнорував законні вимоги сторони захисту. На мою думку, такими діями було вчинено кримінальне правопорушення, передбачене статтею 12.7 Кримінального кодексу штату San Andreas.

За результатами розгляду першої усної заяви прокурором Anatoliy Sholtz було відкрито кримінальне провадження DOJ-71. Проте після відкриття провадження прокурор не забезпечив його належний процесуальний супровід. Станом на день подання цієї позовної заяви процесуальне рішення у кримінальному провадженні DOJ-71 не прийнято та не оприлюднено, незважаючи на сплив значного часу.

Крім того, після відкриття кримінального провадження DOJ-71 прокурором Anatoliy Sholtz було видалено інформацію про зазначене кримінальне провадження зі службового Cпец зв'язку Прокуратури, де здійснюється офіційний облік кримінальних проваджень. На мою думку, такі дії свідчать про приховування матеріалів кримінального провадження, можуть містити ознаки знищення або приховування доказів та створюють перешкоди для належного здійснення правосуддя.

За результатами другої усної заяви від 24.06.2026 прокурором Anatoliy Sholtz кримінальне провадження не відкрито, жодного процесуального рішення не прийнято, а мене як заявника не повідомлено про результати її розгляду. Таким чином, одна із двох окремих заяв про кримінальні правопорушення фактично залишилася без будь-якого процесуального реагування.

Додатково зазначаю, що після подання зазначених заяв прокурор Anatoliy Sholtz припинив виконання службових обов'язків за обставин, які наразі залишаються нез'ясованими. Мені стало відомо зі слів керівництва Прокуратури штату, що їм невідоме місцезнаходження прокурора, а також відсутня інформація щодо його особової справи та підстав припинення ним виконання службових обов'язків. На момент звернення до суду офіційної інформації про його звільнення, переведення або інший правовий статус я не отримав.

На мою думку, сукупність наведених дій та бездіяльності прокурора Anatoliy Sholtz містить ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтями 11.1, 11.4, 12.7 та 12.8 Кримінального кодексу штату San Andreas, оскільки вони перешкодили належному здійсненню правосуддя, створили перешкоди у виконанні моїх професійних обов'язків адвоката, призвели до безпідставного затягування кримінальних проваджень та, на мою думку, можуть свідчити про приховування матеріалів кримінального провадження.

Враховуючи викладене, я вважаю, що дії та бездіяльність прокурора Anatoliy Sholtz є незаконними, порушують мої права як адвоката та заявника, а також права моїх довірителів на ефективний захист і належний розгляд повідомлень про кримінальні правопорушення, у зв'язку з чим прошу Окружний суд захистити мої порушені права, відновити законність та притягнути відповідача до відповідальності відповідно до вимог законодавства штату San Andreas.

ДОКАЗОВА БАЗА:

Усні заяви подані прокурору. - Відеодзвінок у спец зв'язку
Кримінальне провадження DOJ-71, відкрите за результатами першої усної заяви. - В архіві спец зв'язку 'State'.
Відсутність опублікованого процесуального рішення у кримінальному провадженні DOJ-71 станом на день подання позову. - У Спец зв'язку 'State'
Відсутність відкритого кримінального провадження за другою усною заявою. - У Спец зв'язку 'State'
Копія адвокатського запиту №2 щодо надання матеріалів відеофіксації першого затримання.
Копія адвокатського запиту №3 щодо надання матеріалів відеофіксації другого затримання.
Докази ненадання відповіді та відеофіксації після спливу встановленого строку.
Повідомлення про можливе вчинення кримінального правопорушення.
Докази або свідчення щодо відсутності інформації про місцезнаходження прокурора Anatoliy Sholtz та його особової справи.
Копія звернення до Генерального прокурора Arsen Malyk та підтвердження його подання
Звернення до керівництва прокуратури для прискорення розгляду і відкриття кримінальних справ.

ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ ЗАЯВНИКА, ПРОХАННЯ ДО ОКРУЖНОГО СУДУ:

На підставі викладеного, керуючись чинним законодавством штату San Andreas, прошу Окружний суд:
1. ВИЗНАТИ дії та бездіяльність прокурора Anatoliy Sholtz незаконними.
2. ВИЗНАТИ прокурора Anatoliy Sholtz винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 11.1 Кримінального кодексу штату San Andreas.
3. ВИЗНАТИ прокурора Anatoliy Sholtz винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 11.4 Кримінального кодексу штату San Andreas.
4. ВИЗНАТИ прокурора Anatoliy Sholtz винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 12.7 Кримінального кодексу штату San Andreas.
5. ВИЗНАТИ прокурора Anatoliy Sholtz винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 12.8 Кримінального кодексу штату San Andreas.
6. ПРИЗНАЧИТИ прокурору Anatoliy Sholtz покарання, передбачене санкціями статей 11.1, 11.4, 12.7 та 12.8 Кримінального кодексу штату San Andreas.
7. ЗОБОВ'ЯЗАТИ Прокуратуру штату San Andreas передати кримінальне провадження DOJ-71 від 24.06.2026 на розгляд Окружного суду.
8. ЗОБОВ'ЯЗАТИ Прокуратуру штату San Andreas відкрити кримінальне провадження за другою усною заявою від 24.06.2026 та після завершення досудового розслідування передати його на розгляд Окружного суду.
9. ПОЗБАВИТИ Anatoliy Sholtz права обіймати будь-які посади в органах Прокуратури штату San Andreas із внесенням до довічного чорного списку Прокуратури.
10. ВНЕСТИ Anatoliy Sholtz до чорного списку державних організацій на строк, передбачений чинним законодавством штату San Andreas.
11. СТЯГНУТИ з Відповідача судові витрати, якщо такі підлягають відшкодуванню відповідно до законодавства штату San Andreas.
12. СТЯГНУТИ з Відповідача та/або скарбниці Прокуратури штату San Andreas грошову компенсацію в розмірі $500 000, серед яких:
— $250 000 — компенсація моральної шкоди, завданої незаконною бездіяльністю прокурора, безпідставним затягуванням кримінальних проваджень, порушенням моїх професійних прав як адвоката та необхідністю неодноразово звертатися до органів прокуратури й суду.
— $150 000 — компенсація витрат на здійснення адвокатської діяльності, підготовку процесуальних документів та представництво інтересів довірителів.
— $100 000 — компенсація процесуальних та інших витрат, пов'язаних із захистом порушених прав.

ДАТА: 02.07.2026
ПІДПИС:
1783002291904.png

Угорі