Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Dominic Sage

Почесний конгресмен
23 Бер 2025
143

Позивач:​

Ім'я Прізвище: Dominic Sage
Номер паспорта, ксерокопія паспорта: 16137
Номер телефона: 7164356
E-mail Address : r_a_i_g_e_k_i_

Відповідач :​

Ім'я Прізвище: Skezz Maccalister
Місце роботи: Federal Investigation Bureau
Посада: Директор FIB
E-mail Address : liker_f

Позовна заява №60
Подаючи позовну заяву погоджуюсь на обробку особистих даних, використання наданих мною матеріалів з метою збереження правосуддя та залишаю за собою підтвердження, що все сказане мною є правдою, а надані докази є достовірними. У разі надання неправдивих свідчень готовий понести відповідальність відповідно до законодавства штату San Andreas.

Я, Dominic Sage, перебуваючи на посаді заступника Головного лікаря EMS, здійснював проведення рентгенологічного обстеження громадянки Tessa Maccalister у приміщенні лікарні.
Під час проведення медичної процедури до приміщення прибув Директор FIB Skezz Maccalister разом із групою невстановлених осіб. Вказані особи систематично заважали проведенню медичної процедури, створювали шум, провокували конфліктну ситуацію та висловлювали образливі висловлювання у мій бік, чим перешкоджали виконанню мною службових обов’язків.
Окрім цього, Skezz Maccalister перебував у приміщенні лікарні не по формі та мав при собі зброю, розташовану за спиною, що створювало додаткову напругу та порушувало внутрішній порядок медичного закладу. У зв’язку із цим мною було зроблено усне зауваження щодо необхідності дотримання порядку у державному медичному закладі.
Після зробленого зауваження Skezz Maccalister почав висловлювати погрози та демонструвати агресивну поведінку. Надалі, керуючись особистими мотивами та зловживаючи службовим становищем, він здійснив моє затримання за статтею 12.5 Кримінального Кодексу штату San Andreas.

Водночас зазначаю, що я, перебуваючи на посаді заступника Головного лікаря, маю статус недоторканної особи відповідно до Закону про недоторканість.

Згідно зі статтею 7 Закону про недоторканість:
Недоторкана особа може бути затримана виключно при наявності серйозного порушення кримінальних статей: 2.4 , 2.5 , 2.6 , 2.7 , 2.8 , 3.3 , 3.4 , 4.4 , 5.1 , 5.2 , 5.8 , 5.10 , 5.11 , 5.12 , 6.2 , 6.3 , 6.4 , 6.5 , 6.6 , 7.1 , 7.5 , 8.1 , 11.1 , 12.4 .

Стаття 12.5 КК не входить до переліку статей, за якими допускається затримання особи зі статусом недоторканності.
Таким чином, моє затримання було завідомо незаконним та здійсненим із грубим порушенням законодавства штату San Andreas.
Вважаю, що у діях директора FIB Skezz Maccalister наявні ознаки наступних кримінальних правопорушень:

1. Стаття 2.9 КК SA — Незаконне утримання особи з недоторканністю​

Незаконне затримання та утримання особи, яка має статус недоторканності.

2. Стаття 12.1 КК SA — Зловживання службовим становищем співробітником державних структур​

Використання службового становища з метою незаконного переслідування та перевищення службових повноважень.

3. Стаття 12.5 КК SA — Образа співробітника державної влади​

Під час конфлікту з боку Skezz Maccalister лунали образливі та залякуючі висловлювання у мій бік як представника державної організації EMS.

4. Стаття 12.7 КК SA — Перешкоджання діяльності співробітників державних організацій​

Систематичне втручання у проведення медичної процедури та створення перешкод у виконанні службових обов’язків працівника EMS.

ДОКАЗОВА БАЗА​

1. Відеозаписи з приміщення лікарні, на яких зафіксовано частину конфлікту та поведінку відповідача. ( Початок процедури, затримання )
  2. Надіслати запит на вилучення до Директора FIB Skezz Maccalister.

Зазначаю, що моя особиста боді-камера не була активована у зв’язку з екстреним викликом до лікарні.

ПРАВОВА ПОЗИЦІЯ ЗАЯВНИКА, ПРОХАННЯ ДО ОКРУЖНОГО СУДУ​

Прошу Окружний суд штату San Andreas:

1. ВИЗНАТИ моє затримання незаконним.
  2. ВИЗНАТИ дії директора FIB Skezz Maccalister такими, що порушують законодавство штату San Andreas та права недоторканної особи.
  3. ПРИТЯГНУТИ Skezz Maccalister до кримінальної відповідальності за статтями 2.9, 12.1, 12.5 та 12.7 Кримінального Кодексу штату San Andreas.
  4. Звільнити з лав FIB Skezz Maccalister за фактом вчинення кримінального правопорушення.
  5. ВИЛУЧИТИ у директора FIB Skezz Maccalister відеозапис з боді-камери та службового транспортного засобу за часовий проміжок інциденту.
  6. ПОЗБАВИТИ статусу недоторканості на час проведення досудового розслідування до моменту проголошення вироку.
  7. СТЯГНУТИ з відповідача компенсацію моральної шкоди у розмірі $500 000 .

Останнє редагування:

Adam Powel

Козак
23 Лип 2025
10
IMG_20260524_010113_688.jpg

Вкладення

• IMG_20260524_010116_928.jpg
    IMG_20260524_010116_928.jpg
    298.1 Кб · Перегляди: 15
Угорі