- 9 Жов 2024
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Kriss Nox
- Ваш статичний ID
- 1290
- Звʼязок з Вами
- N3Xtry(tg),nextry2(discord)
- Детальний опис скарги/ситуації
- Приблизно 9–10 місяців тому був заблокований за дюп ігрової валюти на проєкті UKRAINE GTA 5. Через пів року на сервері була проведена глобальна амністія, після якої акаунт був розблокований, однак згодом він був видалений.
Прошу розглянути можливість повернення мого акаунту.
- Посилання на докази
- -
- Яке покарання оскаржуєте
- Видалення акаунту
- Нікнейм адміністратора:Kriss Nox
- Особистий нікнейм / статичне ід:1290
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):N3Xtry(tg),nextry2(discord)
- Суть скарги:Прошу розглянути можливість амністії та повернення мого акаунту на проєкті Ukraine GTA 5, який було видалено за порушення правил (дюп).З моменту видалення акаунту минуло близько 9–10 місяців. За цей час я повністю усвідомив свою помилку та наслідки порушення правил сервера. Я визнаю свою провину та розумію, що використання дюпу є серйозним порушенням, яке шкодить економіці проєкту.
Порушення було допущене вперше. Надалі зобов’язуюся суворо дотримуватися правил сервера, не використовувати баги, експлойти чи сторонні програми. Також зобов’язуюся співпрацювати з керівництвом та адміністрацією проєкту у разі виявлення будь-яких багів, дюпів або інших вразливостей, не використовуючи їх у власних цілях, а одразу повідомляючи про них встановленим способом.
Готовий прийняти будь-які умови адміністрації, включно зі скиданням майна, повним вайпом прогресу або випробувальним терміном.
Прошу надати мені один шанс повернутися на сервер та довести чесною грою, що подібне більше не повториться.
Дякую адміністрації за розгляд звернення. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):-
- Дата видачі покарання:-