Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Питання дострокового розблокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksonchik

Козак
23 Тра 2025
16
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
maksonchik2437
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, шановна адміністрація Ukraine GTA 5!
Звертаюся з приводу мого блокування на сервері. Сталася ситуація, через яку я отримав пермбан. Не хочу вдаватися в суперечки чи щось доводити, адже проект мені подобається, і я ціную час, проведений тут.
Пишу з метою знайти компроміс. Я готовий до діалогу щодо дострокового розблокування або заміни пермбану на тимчасовий термін. Якщо для цього потрібно провести повну чи часткову ануляцію майна або ігрового балансу — я згоден на такі умови. Для мене важливо зберегти можливість грати на UKRAINE GTA5 і далі розвивати свого персонажа з чистого аркуша.
Я завжди був активним гравцем і планую надалі підтримувати проєкт та дотримуватися регламенту сервера. Прошу переглянути моє покарання та надати шанс на достроковий вихід із бану на ваших умовах.
🥹
Дякую за увагу, чекаю на ваше рішення.🙏
Посилання на докази
[URL='https://drive.google.com/file/d/19EA94ZJuVehzDHHb9o1vM9mRh_tTZhct/view?usp=sharing'][COLOR=rgb(44, 130, 201)][B]посилання[/B][/COLOR][/URL]
Яке покарання оскаржуєте
вказав в описі
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Maks Kozak #17581
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): maksonchik2437 (дс та тг одинакові)
  4. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація Ukraine GTA 5!
Звертаюся з приводу мого блокування на сервері. Сталася ситуація, через яку я отримав пермбан. Не хочу вдаватися в суперечки чи щось доводити, адже проект мені подобається, і я ціную час, проведений тут.
Пишу з метою знайти компроміс. Я готовий до діалогу щодо дострокового розблокування або заміни пермбану на тимчасовий термін. Якщо для цього потрібно провести повну чи часткову ануляцію майна або ігрового балансу — я згоден на такі умови. Для мене важливо зберегти можливість грати на UKRAINE GTA5 і далі розвивати свого персонажа з чистого аркуша.
Я завжди був активним гравцем і планую надалі підтримувати проєкт та дотримуватися регламенту сервера. Прошу переглянути моє покарання та надати шанс на достроковий вихід із бану на ваших умовах.
🥹
Дякую за увагу, чекаю на ваше рішення.🙏

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): посилання
6. Дата видачі покарання: 30.10.2025 18:50

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
В амністії відмовлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі