- 23 Тра 2025
- 16
- Нікнейм адміністратора
- -
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- maksonchik2437
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, шановна адміністрація Ukraine GTA 5!
Звертаюся з приводу мого блокування на сервері. Сталася ситуація, через яку я отримав пермбан. Не хочу вдаватися в суперечки чи щось доводити, адже проект мені подобається, і я ціную час, проведений тут.
Пишу з метою знайти компроміс. Я готовий до діалогу щодо дострокового розблокування або заміни пермбану на тимчасовий термін. Якщо для цього потрібно провести повну чи часткову ануляцію майна або ігрового балансу — я згоден на такі умови. Для мене важливо зберегти можливість грати на UKRAINE GTA5 і далі розвивати свого персонажа з чистого аркуша.
Я завжди був активним гравцем і планую надалі підтримувати проєкт та дотримуватися регламенту сервера. Прошу переглянути моє покарання та надати шанс на достроковий вихід із бану на ваших умовах.
Дякую за увагу, чекаю на ваше рішення.
- Посилання на докази
- [URL='https://drive.google.com/file/d/19EA94ZJuVehzDHHb9o1vM9mRh_tTZhct/view?usp=sharing'][COLOR=rgb(44, 130, 201)][B]посилання[/B][/COLOR][/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- вказав в описі
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм / статичне ід: Maks Kozak #17581
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): maksonchik2437 (дс та тг одинакові)
- Суть скарги:
Звертаюся з приводу мого блокування на сервері. Сталася ситуація, через яку я отримав пермбан. Не хочу вдаватися в суперечки чи щось доводити, адже проект мені подобається, і я ціную час, проведений тут.
Пишу з метою знайти компроміс. Я готовий до діалогу щодо дострокового розблокування або заміни пермбану на тимчасовий термін. Якщо для цього потрібно провести повну чи часткову ануляцію майна або ігрового балансу — я згоден на такі умови. Для мене важливо зберегти можливість грати на UKRAINE GTA5 і далі розвивати свого персонажа з чистого аркуша.
Я завжди був активним гравцем і планую надалі підтримувати проєкт та дотримуватися регламенту сервера. Прошу переглянути моє покарання та надати шанс на достроковий вихід із бану на ваших умовах.
Дякую за увагу, чекаю на ваше рішення.
5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): посилання
6. Дата видачі покарання: 30.10.2025 18:50