- 24 Чер 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Xtray Falles
- Ваш статичний ID
- 39738
- Звʼязок з Вами
- @Dania352 TG1.32
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я визнаю свою провину. Продав речі з організації, не знаючи що це заборонено. Щиро каюся, це моє перше порушення. Прошу вибачення та шанс виправитися.
- Посилання на докази
- https://drive.google.com/file/d/1MAcD4pks4QoEJRDDvheGSB0WBR8DYOpr/view?usp=drive_link
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.32 ПДО // Lirika
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Це моє перше блокування на проєкті, і я щиро каюся у своєму вчинку. Я вже зрозумів свою помилку та зробив відповідні висновки. Мені дуже подобається цей проєкт, я із задоволенням проводжу тут свій вільний час і не хочу втрачати можливість грати. Прошу врахувати, що це моє перше порушення, та, якщо це можливо, скоротити термін покарання або дати мені ще один шанс. Обіцяю, що надалі буду уважно дотримуватися всіх правил сервера і більше не допущу подібних порушень.
Дякую за розгляд моєї заяви.
Це моє перше блокування на проєкті, і я щиро каюся у своєму вчинку. Я вже зрозумів свою помилку та зробив відповідні висновки. Мені дуже подобається цей проєкт, я із задоволенням проводжу тут свій вільний час і не хочу втрачати можливість грати. Прошу врахувати, що це моє перше порушення, та, якщо це можливо, скоротити термін покарання або дати мені ще один шанс. Обіцяю, що надалі буду уважно дотримуватися всіх правил сервера і більше не допущу подібних порушень.
Дякую за розгляд моєї заяви.