Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Перерозляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Patrick Larkins

Козак
10 Гру 2024
37
Нікнейм адміністратора
Xtray Falles
Ваш статичний ID
2499
Звʼязок з Вами
-
Детальний опис скарги/ситуації
-
Посилання на докази
-
Яке покарання оскаржуєте
-
  1. Нікнейм адміністратора: Xtray Falles
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги: Прошу перероглянути СКАРГУ , так як вважаю, що вона розглянута з одної точки зору. Мене відкинули за DMZZ, звісно воно було і я з цим згідний, але є нюанс, що у мене була ІС прчинина. Данний гравець який виклав скаргу по МГ інформіції приїхав на СТО та почав стриляти. (Я розумію, що там приціл збитий і він не попав ні разу, але тим неменше). На його відкаті чітко видно, що Я бігаю без автомата та не несу ніякої загрози, коли в свою чергу він дістав автомат та почав стриляти по мому другову Адольву. Хочу підреслити, що після того як він почав стриляти, по ньому почав стриляти Я. Поспілкувавшись з Адміністатором, який розлядав скаргу, Я отримав відповідь від нього, що в гравця який виклав скаргу була ІС причина, бо його дівчину безсердечно застрелили, а у мене получається немає ІС причини? Це як? Працює в одну сторону? То ж у мене виникло запитання, а саме: Чому Я отримав DMZZ захищаючи свого друга Адольфіка? Тому що там явно видно, що людина з автоматов не адекватна. (Виходити з авто без зарядженого автомата це сильно, хаха). Я розумію, що він інвалід нажаль і не попав, але це становило пряму загрозу для мене та мого друга Адольфа, і я прислухавшись до своїх інстинктів (Змімався в фільмі Рембо доречі), дівстав автомат і знешкодив загрозу. Дякую за увагу. Алилуя!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
  6. Дата видачі покарання:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно. Прошу утримуватися від висловлювань щодо гравців у подібному тоні.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі