Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Перенос БУ ринку в Маркеплейс

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
168
Війна №2 з фанатами БУ ринку.

Багато часу пройшло з недавньої маніпуляції з БУ ринком, тобто зменшення кількості місць для продажу. Але це нічого не вирішило.

Пропозиції всього дві:

1. Забути про БУ ринок і зробити його на маркетплейсі. Додати кнопки "Придбати" та "Тест-драйв".

2. Перенести БУ ринок в інший деменшин як на МТА.

Чому це так потребує змін?

Не у всіх гравців є комп'ютери за пару тисяч доларів, вони мають велику проблему з тим щоб заїхати туди. Також деякі люди спеціально починають привозити туди свій автопарк щоб просто стояли автівки, навіть не на продажі. Кому цей авторинок потрібно? Лише тим хто хоче залишатися в минулому.

Мені чисто особисто це не заважає, просто кожен раз проводити маніпуляції з налаштуванням і все, але це не означає що одного мене це не бентежить.

Kolosal

Козак
20 Лют 2026
55
На маркеті обов'язково потрібна кнопка тест драйв а то так хз яку машину купувати якщо не знаєш на що вона здатна

Vincent Lamberts

Я заморився босс...
4 Чер 2026
1
Повністю згоден!
В мене ноут на 5060 та і5 13 покоління, граю на енчансд, і то просто "плавиться" картинка, і стає грати не комфортно.
Перемістіть просто через мітку в інший дайменшині авторинок, і в додатку "Юмаркет" тест-драйв.
Також будьласка додайте можливість бачити характеристики не тільки в маркеті коли виставляєш авто, чи в ЛСК, в і коли під капот заглядаєш, і бачити ВСІ, від швидкості, до прискорення, також всі модифікатори.
Дякую за увагу

White Merssi

Козак
30 Січ 2026
4
Підтримую! Дуже гарна пропозиція яка дасть можливість економити час і не стояти годинами на б/у!

Tarik Mersia

Козак
19 Чер 2025
33
да робіть удачі але як люди перестануть грати через таких не розумних людей ні чого не кажіть!

Hideki Yakuza

Козак
24 Лип 2025
44
Компютера нормального купи і все буду збс в мене 3080 і 5500 разейн проц *********************************** не спорю але в мене 70фпс на ультрах стабільних

Tarik Mersia

Козак
19 Чер 2025
33
Як проект буде жити без тебе, навіть не знаю 🫠
те що ти не розумна дуже я вже знаю і пів серверу,і я сказав не за себе і повірь багато хто вже висказався про тебе дуже красиво ти просто людина яка хоче портити людям життя і тянути на себе одіяло, а краще найди друзів собі а не провокуй інших я все сказав, хочеш так нанити щоб забрали БУ да хай заберуть повірь нам вже всі рівно !!!

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
168
Компютера нормального купи і все буду збс в мене 3080 і 5500 разейн проц *********************************** не спорю але в мене 70фпс на ультрах стабільних
Мені не потрібно, краще купи іншим якщо такий розумний) це ж напевно у всіх є змога прямо зараз заради цього проекту змінювати свій комп'ютер)

Sintipay

Новий гравець
24 Жов 2025
9
Досить нити, б/у і так розділили на 3.
Не знаю, що з вашими пк, я на 1060 без лагів граю

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
168
те що ти не розумна дуже я вже знаю і пів серверу,і я сказав не за себе і повірь багато хто вже висказався про тебе дуже красиво ти просто людина яка хоче портити людям життя і тянути на себе одіяло, а краще найди друзів собі а не провокуй інших я все сказав, хочеш так нанити щоб забрали БУ да хай заберуть повірь нам вже всі рівно !!!
Маленький мій, для початку почни з себе, в тебе кожна людина не розумна і ти у нас ще оказується голос народу.

Tarik Mersia

Козак
19 Чер 2025
33
Маленький мій, для початку почни з себе, в тебе кожна людина не розумна і ти у нас ще оказується голос народу.
Маркус удаліть вже БУ хай будуть в планшеті вже всім все рівно удачі тобі що в грі що в житті!!!!!

Hideki Yakuza

Козак
24 Лип 2025
44
Перенести локу ше ладно но не видаляти бу і шоб можно було купувати через планшет

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
168
Усі кучу ложили на те бу вже всі поняли шо ту і як і хто кого тут в туз гатить ,забирай і цілуй ту свою бу ,вже все зробили максимально шо б поняти все і зробити висновки,бу ринок де просто люди чілять і тут діло навіть не в машині, в вас не має такої точки де всі кенти збираються і говорять і ржуть, в нас вона є, а ви там газуйте на кічу і не розкривай ротик свій ,краще займись чимось , відкрий для себе хоббі , йди мусорні баки почисть може розуму наберешся Маркусику ти наш
Друзі дякую що ви в мене є такі розумні, без вас цей проект та світ розпадеться! Лише ви тут генії яких світ не бачив.

Угорі