- 11 Лют 2025
- 66
- Нікнейм адміністратора
- James Gotti
- Ваш статичний ID
- 13696
- Звʼязок з Вами
- sim_pell
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня. Прошу переглянути покарання, видане мені за пунктом 5.1.3 NRF (NonRP Fly). Вважаю, що покарання було видано помилково. На момент ситуації я летів на гелікоптері паралельно трасі на низькій висоті та не мав наміру здійснювати посадку. Під час польоту по мені відкрили вогонь, через що гелікоптер заглох і я був змушений тимчасово знизитися для збереження керування. Одразу після того, як мені вдалося знову запустити двигун, я без затримки набрав висоту та відлетів, щоб уникнути подальшого обстрілу. Жодної навмисної посадки на трасу чи в інше заборонене місце я не здійснював і не використовував дорогу як місце для польоту чи приземлення. Мої дії були вимушеними через ігрову ситуацію та спробою врятувати гелікоптер, а не порушити правила про NonRP Fly. Прошу адміністрацію уважно переглянути відеофіксацію моменту та врахувати всі обставини. Якщо на записі видно, що після вимушеного зниження я одразу завів двигун і відлетів, прошу скасувати покарання як необґрунтоване. Дякую за розгляд скарги.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962625-dm-25266.24817/
- Яке покарання оскаржуєте
- Нон рп флай 60хв
Па