- 4 Січ 2026
- 2
- Нікнейм адміністратора
- Fifty Moretti
- Ваш статичний ID
- 28255
- Звʼязок з Вами
- Діскорт maks20794
- Детальний опис скарги/ситуації
- SK Я був біля LSPD побачів шо когось кафають рішив помогти я вбив поліцейського і у біг мені здаэться шо за ск 7 днів бана це багато і я ще + новачок відносно недавно граю на проекті
- Посилання на докази
- [URL='https://ibb.co/rGWHKk3N']тик[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Оскарження блокування за СК
Доброго дня, шановна адміністраціє GTA 5 Ukraine.
Прошу розглянути можливість оскарження мого блокування за порушення правил, а саме СК (Spawn Kill).
Я визнаю, що в тій ситуації допустив помилку бо я новий гравець та / не до кінця усвідомлював, що мої дії підпадають під правило СК. У мене не було наміру порушувати правила сервера або заважати ігровому процесу інших гравців.
Я поважаю правила GTA 5 Ukraine та спільноту сервера. З моменту блокування я ознайомився з правилами більш уважно та усвідомив свою помилку. Гарантую, що подібна ситуація більше не повториться.
Прошу врахувати, що це був мій перший випадків порушення, та за можливості пом’якшити покарання або замінити його на попередження.
Дякую за приділений час та розуміння.
прошу мене розблокуати або знизити термін бо це мій 1 бан і я ще не вивчів всі правила проекта дякую за увагу
- Нікнейм персонажа: Maks_Tarasuk
- Час та дата отримання покарання: 04.01.2026
- Опис ситуації, у якій було отримано блокування: СК
Оскарження блокування за СК
Доброго дня, шановна адміністраціє GTA 5 Ukraine.
Прошу розглянути можливість оскарження мого блокування за порушення правил, а саме СК (Spawn Kill).
Я визнаю, що в тій ситуації допустив помилку бо я новий гравець та / не до кінця усвідомлював, що мої дії підпадають під правило СК. У мене не було наміру порушувати правила сервера або заважати ігровому процесу інших гравців.
Я поважаю правила GTA 5 Ukraine та спільноту сервера. З моменту блокування я ознайомився з правилами більш уважно та усвідомив свою помилку. Гарантую, що подібна ситуація більше не повториться.
Прошу врахувати, що це був мій перший випадків порушення, та за можливості пом’якшити покарання або замінити його на попередження.
Дякую за приділений час та розуміння.- Нікнейм адміністратора, який видав блокування: Незнаю не побачів
Скриншот отримання покарання: тик - Ваш статичний ID: 28255