- 20 Лис 2025
- 25
- Нікнейм адміністратора
- Mason Ultrakill
- Ваш статичний ID
- 26226
- Звʼязок з Вами
- Дс:empitnesse
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я визнаю, що допустив це порушення, однак не усвідомлював, що воно є настільки серйозним. Повністю визнаю свою провину.
Прошу врахувати це та, по можливості, обмежитися попередженням на перший раз. Обіцяю надалі не використовувати дане збиття анімації та не допускати подібних дій.
Хочу повернутися до своєї посади в організації та сумлінно виконувати свої обов’язки. Ще раз прошу вибачення та гарантую, що подібне більше не повториться.
Це було вперше і востаннє.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967220-%D0%A3%D1%85%D1%96%D0%B4-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%A0%D0%9F.21561/
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.
Я визнаю, що допустив це порушення, однак не усвідомлював, що воно є настільки серйозним. Повністю визнаю свою провину.
Прошу врахувати це та, по можливості, обмежитися попередженням на перший раз. Обіцяю надалі не використовувати дане збиття анімації та не допускати подібних дій.
Хочу повернутися до своєї посади в організації та сумлінно виконувати свої обов’язки. Ще раз прошу вибачення та гарантую, що подібне більше не повториться.