Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Оскарженя покарання | Скарга без держ.огран. №7220

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zed Norz

Мл.Адміністратор
20 Лис 2025
25
Нікнейм адміністратора
Mason Ultrakill
Ваш статичний ID
26226
Звʼязок з Вами
Дс:empitnesse
Детальний опис скарги/ситуації
Я визнаю, що допустив це порушення, однак не усвідомлював, що воно є настільки серйозним. Повністю визнаю свою провину.

Прошу врахувати це та, по можливості, обмежитися попередженням на перший раз. Обіцяю надалі не використовувати дане збиття анімації та не допускати подібних дій.

Хочу повернутися до своєї посади в організації та сумлінно виконувати свої обов’язки. Ще раз прошу вибачення та гарантую, що подібне більше не повториться.
Це було вперше і востаннє.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%967220-%D0%A3%D1%85%D1%96%D0%B4-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%A0%D0%9F.21561/
Яке покарання оскаржуєте
1.10. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban.
Я визнаю, що допустив це порушення, однак не усвідомлював, що воно є настільки серйозним. Повністю визнаю свою провину.

Прошу врахувати це та, по можливості, обмежитися попередженням на перший раз. Обіцяю надалі не використовувати дане збиття анімації та не допускати подібних дій.

Хочу повернутися до своєї посади в організації та сумлінно виконувати свої обов’язки. Ще раз прошу вибачення та гарантую, що подібне більше не повториться.
Це було вперше і востаннє.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

На перший раз покарання буде знято, в подальшому амністія по цьому правилу не буде розглядатись.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі