Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oleksandr Savagee

Козак
25 Лип 2025
10
1:Нікнейм адміністратора: Oleksii Beznosov
2:Особистий нікнейм / статичне ід: 19533
3:Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): mxdvs8911, tg playermxdvs
Суть скарги:
Доброї ночі,

Пишу, щоб щиро вибачитися перед адміністрацією та гравцем з ID:3621 за свою некоректну поведінку під час нещодавнього конфлікту. Я визнаю, що зірвався емоційно і дозволив собі неприйнятні висловлювання, зокрема образив батьків гравця. Це було неправильно і суперечить правилам спільноти. Мені щиро соромно, і я прошу пробачення у всіх, кого це могло зачепити.

Водночас, хочу пояснити ситуацію повністю. На відео, яке подав гравець, відсутній його голос — а саме в ньому містилися постійні провокації на мою адресу. Гравець ID:3621 цілий вечір і ніч навмисно переслідував мене та моїх друзів, неодноразово вбивав нас без причини, цілеспрямовано заважав нормальному ігровому процесу. Це викликало емоційне напруження, і, на жаль, я не впорався з реакцією.

Також хочу зазначити, що за весь час моєї гри на сервері я не отримував жодних покарань і завжди дотримувався правил. Я поважаю адміністрацію та спільноту, і цей випадок — мій перший серйозний проступок, за який мені дійсно прикро. Я зроблю висновки з цієї ситуації й гарантую, що надалі навіть у складних обставинах зберігатиму повну стриманість.

На сервері зараз проходить важлива подія — x2, і я щиро прошу дати мені шанс виправитися та можливість продовжити грати й працювати в цей період. Мені дуже важливо залишатися частиною проєкту, який я ціную і поважаю.
4:Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
5:Дата видачі покарання: 25.07.25

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі