Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maks Keks

Новий гравець
8 Чер 2025
2
1:Нікнейм адміністратора:Hermaeus Mora
2:Особистий нікнейм / статичне ід:6984
3:Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):_maksonches
Суть скарги:Доброго дня,Пишу, щоб щиро вибачитися за ситуацію, пов’язану зі зливом складу, за яку я отримав бан на 30 днів.Я не мав на меті порушити правила чи зашкодити проєкту. Я нещодавно приєднався до сервера, ще не встиг повністю ознайомитись з усіма правилами, і тому вчинив помилку через необізнаність.Окремо хочу зазначити, що я не продавав амуніцію — я лише передав бронежилетами своєму другу на певний час, без жодної вигоди . Я не знав, що це також вважається порушенням, але тепер усвідомив свою помилку.Раніше я не мав жодних покарань і завжди намагався поводитись адекватно. Цей випадок — прикре виключення, і я готовий понести відповідальність, але прошу зважити на декілька моментів: що я дуже чекав 1.4 і новий Battle Pass, і якщо залишуся в бані всі 30 днів, я не встигну його завершити, що є для мене важливо. Я готовий виплатити компенсацію лідеру фракції за завдані збитки, аби допомогти з відновленням. Також готовий повернути все що було взято мною Також я готовий отримати 2 варни замість повного бану, якщо така заміна можлива — для мене справді важливо залишитися активним на сервері та мати можливість виправити свою помилку.Прошу поставитися з розумінням до цієї ситуації. Зі свого боку так як це моє перше покарання на проекті обіцяю: уважно ознайомлюся з усіма правилами за сьогодні за цілий день я прочитав всі правила проекту щоб написати це оскарження та більше не допущу подібних дій.
4:Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://imgur.com/a/VI86pZs
5:Дата видачі покарання:07/06

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Блокування анульоване. Не порушуйте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі