Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivan Mosk

Козак
19 Гру 2024
46
Нікнейм адміністратора: Sergo Buffalo
Особистий нікнейм / статичне ід: 2006
Суть скарги: На мене подали скаргу за мдм, хоча я вбив тільки двох гравців, на відео видно як вбивають 2 гравців, хоча МДМ рахується від 3+ , ви можете це перевірити, прохання розібратись у ситуації та замінити блокування на джайл, так як відсутнє порушення правила MDM.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео).
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/№681-2006-mdm.2907
Дата видачі покарання:04.02.2025

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю Шановний гравець!

Хочу звернути вашу увагу на те, що протягом вашого перебування на сервері ви неодноразово порушували правила. Вам вже було видано значну кількість варнів , а також ви отримували бани за свою поведінку. Однак, щоразу після отримання покарання ви подаєте заявку на оскарження, хоча ваші порушення мають систематичний характер.

З огляду на це, вважаю, що вам варто серйозно замислитися над своїми діями на сервері. Постійні порушення не лише псують гру іншим учасникам, а й свідчать про вашу недотриманість правил, встановлених адміністрацією.

Я переконаний, що тимчасове відсторонення у вигляді бана піде вам на користь. Це дасть можливість переглянути свою поведінку, усвідомити наслідки своїх дій та, повернутися на сервер з більш відповідальним ставленням до гри та її учасників.

Очікуйте остаточного рішення від ГА або ЗГА.

Дякую за увагу!

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Відповідь надана головним куратором вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі