Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SEVENTH

Козак
12 Сер 2026
1
Нікнейм адміністратора
Young Thug
Ваш статичний ID
45752
Звʼязок з Вами
kanek1k1 (Discord)
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, шановна адміністрація! Вчора отримав блокування акаунту на 18 днів. Вважаю, що покарання було видане через непорозуміння та вирвану з контексту фразу.

Під час ситуації ми з другом Roman West перебували поруч із працівником держструктури та відігрували діалог між собою та ним. Мій друг сказав фразу у процесі нашої особистої розмови, а я просто повторив її за ним, не адресуючи ці слова жодному іншому гравцю, зокрема й присутньому поліцейському.

З мого боку не було жодного наміру образити даного гравця чи його рідних в мене не було інформації що ця фраза означає. Фраза була виключно елементом нашого внутрішнього діалогу з другом, що він може підтвердити нижче у цій темі. Прямого звернення чи провокації в сторону працівника LSPD з моєї сторони не звучало.

Прошу переглянути відеофіксацію (откат) з урахуванням контексту нашої розмови. Якщо мої слова все ж порушили правила сервера, щиро перепрошую та прошу замінити покарання на блокування текстового/голосового чату (Mute) або зменшити термін бану.
Посилання на докази
https://youtu.be/KxqDRamLvBc?si=6oqYzLbOYRLHPb7l
Яке покарання оскаржуєте
№8920 | 45752,11887 4.7 ЗП
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі