- 12 Сер 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Young Thug
- Ваш статичний ID
- 45752
- Звʼязок з Вами
- kanek1k1 (Discord)
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, шановна адміністрація! Вчора отримав блокування акаунту на 18 днів. Вважаю, що покарання було видане через непорозуміння та вирвану з контексту фразу.
Під час ситуації ми з другом Roman West перебували поруч із працівником держструктури та відігрували діалог між собою та ним. Мій друг сказав фразу у процесі нашої особистої розмови, а я просто повторив її за ним, не адресуючи ці слова жодному іншому гравцю, зокрема й присутньому поліцейському.
З мого боку не було жодного наміру образити даного гравця чи його рідних в мене не було інформації що ця фраза означає. Фраза була виключно елементом нашого внутрішнього діалогу з другом, що він може підтвердити нижче у цій темі. Прямого звернення чи провокації в сторону працівника LSPD з моєї сторони не звучало.
Прошу переглянути відеофіксацію (откат) з урахуванням контексту нашої розмови. Якщо мої слова все ж порушили правила сервера, щиро перепрошую та прошу замінити покарання на блокування текстового/голосового чату (Mute) або зменшити термін бану.
- Посилання на докази
- https://youtu.be/KxqDRamLvBc?si=6oqYzLbOYRLHPb7l
- Яке покарання оскаржуєте
- №8920 | 45752,11887 4.7 ЗП
.