Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Viliam Wilson

Козак
21 Гру 2024
16
Нікнейм адміністратора
ГА
Ваш статичний ID
5850
Звʼязок з Вами
Tg: Owner_Merssi ds: owner_merssi
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю шановна адміністрація проекту UG, хотів би дуже сильно отримати амністію та щоб мій аккаунт розблокували, я признаю що були продажи з моєї сторони, я дуже сильно каюсь за скояне. За те що зробив а саме продавав ігрову валюту, я на проект не заходит пів року може і навіть більше. і не було навіть помислу зайти та продавати на далі ігрову валюту, я дуже сильно вибачаюсь за це, я розумію що не по правимо, я вибачаюсь перед ГА/ЗГА, Керівництвом проекту. я обіцяю якщо я отримаю розблокуваня, я більше в житті не зроблю того за що отримав покараня, я дуже хочу грати на цьому проекті, я с первого дня від криття грав на ньому майже. І дуже сильно хотів би повернутися до нього. я дуже сильно вибачаюсь і каюсь. надіюсь ви підете меня на зустріч, первий та останій раз, та надасте можливість грати. я готовий розповісти, де я продавав як я продавав через кого і так далі....
Посилання на докази
http://htt
Яке покарання оскаржуєте
Бан
1. ГА
2. 5850
3. Tg: Owner_Merssi ds: owner_merssi
4. Вітаю шановна адміністрація проекту UG, хотів би дуже сильно отримати амністію та щоб мій аккаунт розблокували, я признаю що були продажи з моєї сторони, я дуже сильно каюсь за скояне. За те що зробив а саме продавав ігрову валюту, я на проект не заходит пів року може і навіть більше. і не було навіть помислу зайти та продавати на далі ігрову валюту, я дуже сильно вибачаюсь за це, я розумію що не по правимо, я вибачаюсь перед ГА/ЗГА, Керівництвом проекту. я обіцяю якщо я отримаю розблокуваня, я більше в житті не зроблю того за що отримав покараня, я дуже хочу грати на цьому проекті, я с первого дня від криття грав на ньому майже. І дуже сильно хотів би повернутися до нього. я дуже сильно вибачаюсь і каюсь. надіюсь ви підете меня на зустріч, первий та останій раз, та надасте можливість грати. я готовий розповісти, де я продавав як я продавав через кого і так далі....

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Відповідь вам була надана в цій скарзі.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі