- 2 Лют 2025
- 79
- Нікнейм адміністратора
- Edward
- Ваш статичний ID
- 13430
- Звʼязок з Вами
- k1e8w
- Детальний опис скарги/ситуації
- Затримав особу, почав проводити процесуальні дії, дійшли до реалізації прав, після чого приїхав адвокат та керівник поліції. Почали реалізувати права, спілкувались з адвокатом, не перейшли навіть до відеофіксації. Після чого лідер ЛСПД порушуючи процесуальний кодекс просто знімає кайданки, коли в процесуальному кодексі зазначено наступне:
- Усі рішення про звільнення осіб приймаються судами штату, прокуратурою штату або співробітником, який здійснює затримання, за винятком випадків, передбачених цим розділом.
Адміністратор видає покарання за 3.14 Співробітник державної організації може бути арештований/поміщений у КПЗ лише при виявленні порушення від старшого складу фракції обвинуваченого, або старших рангів Government (директорів департаменту тощо), або прокурора, який прийняв виклик на затримання.
А вибачте таке питання, а де особа була арештована/поміщена до КПЗ? Якщо лідер перервав процесуальні дії та вони завершились? Вона навіть не переглянула відеодокази мої, хоча у вас зазначено в правилах що я можу з її присутністю якщо його вина будет доведена помістити його до ІТТ, але вона відмовилась щось робити, дивитись, просто зняла кайданки і все.
Ви не розумієте навіть трактовку ваших правил?
Я проводив процесуальні дії згідно вашого Процесуального кодексу і ми були на стадії реалізації прав та виклику прокурора, навіть не переходили до перегляду відеофіксації.
Під арештом розуміється поміщення до КПЗ затриманого, остання процесуальна дія, а я арешт не зробив, оскільки перервали процесуальну дію.
Тобто я отримав покарання за те, що не зробив навіть. Арешт і затримання це 2 різни речі.
Якщо чесно, складається враження, що її просто блатять і вона землі під ногами не відчуває, просто в тупу зайти, порушити законку і кодекси, зняти кайданки і вивести людину без якоїсь РП логіки, не пояснивши свої дії чинним законодавством, зірвала процесуальну дію.
!