- 21 Бер 2025
- 8
- Нікнейм адміністратора
- Danichka Javelin
- Ваш статичний ID
- 7479
- Звʼязок з Вами
- angel.0_9_7
- Детальний опис скарги/ситуації
- Сталася така ситуація: мене закували, і буквально через 3–5 хвилин відбулося відключення електроенергії. За потреби можу надати графік відключень моєї групи, щоб не було підозр у обмані.
Після відключення світла я перейшла на генератор, сервер запустився, і я зайшла в гру. Тобто наміру ухилятися від RP у мене не було, і причин для цього також не існувало.
Згодом у мене повністю зник інтернет — через навантаження від генератора вийшов з ладу роутер. Після цього я більше фізично не могла перебувати в грі
- Посилання на докази
- [URL='https://fex.net/uk/s/aerobyy']тик[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Деморган за 5.10 ЗП
- Нікнейм адміністратора: Danichka Javelin
- Особистий нікнейм / статичне ід: Valeria Morris #7479
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): angel.0_9_7
- Суть скарги: Сталася така ситуація: мене закували, і буквально через 3–5 хвилин відбулося відключення електроенергії. За потреби можу надати графік відключень моєї групи, щоб не було підозр у обмані.
Після відключення світла я перейшла на генератор, сервер запустився, і я зайшла в гру. Тобто наміру ухилятися від RP у мене не було, і причин для цього також не існувало.
Згодом у мене повністю зник інтернет — через навантаження від генератора вийшов з ладу роутер. Після цього я більше фізично не могла перебувати в грі.
Сьогодні, зайшовши в гру, я побачила 540 хвилин деморгану. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): тик
- Дата видачі покарання: 29.12.2025