Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
21 Бер 2025
8
Нікнейм адміністратора
Danichka Javelin
Ваш статичний ID
7479
Звʼязок з Вами
angel.0_9_7
Детальний опис скарги/ситуації
Сталася така ситуація: мене закували, і буквально через 3–5 хвилин відбулося відключення електроенергії. За потреби можу надати графік відключень моєї групи, щоб не було підозр у обмані.
Після відключення світла я перейшла на генератор, сервер запустився, і я зайшла в гру. Тобто наміру ухилятися від RP у мене не було, і причин для цього також не існувало.
Згодом у мене повністю зник інтернет — через навантаження від генератора вийшов з ладу роутер. Після цього я більше фізично не могла перебувати в грі
Посилання на докази
[URL='https://fex.net/uk/s/aerobyy']тик[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Деморган за 5.10 ЗП
  1. Нікнейм адміністратора: Danichka Javelin
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Valeria Morris #7479
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): angel.0_9_7
  4. Суть скарги: Сталася така ситуація: мене закували, і буквально через 3–5 хвилин відбулося відключення електроенергії. За потреби можу надати графік відключень моєї групи, щоб не було підозр у обмані.
    Після відключення світла я перейшла на генератор, сервер запустився, і я зайшла в гру. Тобто наміру ухилятися від RP у мене не було, і причин для цього також не існувало.
    Згодом у мене повністю зник інтернет — через навантаження від генератора вийшов з ладу роутер. Після цього я більше фізично не могла перебувати в грі.
    Сьогодні, зайшовши в гру, я побачила 540 хвилин деморгану.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): тик
  6. Дата видачі покарання: 29.12.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Можете звернутись к тікет в грі, посилаючись на це звернення, деморган буде анульовано. Веселих свят!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі