Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oleksandr Savagee

Козак
25 Лип 2025
10
Нікнейм адміністратора
Sergey Pravo
Ваш статичний ID
19533
Звʼязок з Вами
ds mxdvs8911
Детальний опис скарги/ситуації
Добрий день, люба адміністраціє! На даному відео доказі, чітко видно, що цей відкат склеєний по фрагментах, та на початку відео видно, де ці гравці перші почали називати мене «животним» та посилати без причини. Якщо ви подивитеся уважно, то я і слова не сказав перед тим, як вони почали мене обзивати та посилати. Також, якщо подивитися на відкаті, буде видно, де один із них почав торкатися батьків. Цитую: «передавай привет родителям». Я не впевнений, що була саме ця фраза, але було щось в цьому роді. На відео видно, де один із них пише, що ми «Укрогеи», тобто висміює та зневажає українську націю, що викликало таку реакцію в мене. Тому прошу вас розбавити мене, так як на сервері діє х2. Також прошу вас взяти до уваги всі моменти, які я вказав вище. Ще раз прошу пробачення та надіюся на ваше розуміння.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://ibb.co/nMv73t62[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
бан
  1. Нікнейм адміністратора: Sergey Pravo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 19533
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ds)mxdvs8911
  4. Суть скарги: Добрий день, люба адміністраціє! На даному відео доказі, чітко видно, що цей відкат склеєний по фрагментах, та на початку відео видно, де ці гравці перші почали називати мене «животним» та посилати без причини. Якщо ви подивитеся уважно, то я і слова не сказав перед тим, як вони почали мене обзивати та посилати. Також, якщо подивитися на відкаті, буде видно, де один із них почав торкатися батьків. Цитую: «передавай привет родителям». Я не впевнений, що була саме ця фраза, але було щось в цьому роді. На відео видно, де один із них пише, що ми «Укрогеи», тобто висміює та зневажає українську націю, що викликало таку реакцію в мене. Також прошу вас взяти до уваги всі моменти, які я вказав вище. Ще раз прошу пробачення та надіюся на ваше розуміння.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
    Screenshot_4.png
  6. Дата видачі покарання: 29.11

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Амністія погоджена. В будь-якому разі, в майбутньому не відповідайте порушенням на порушення. Створюйте скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі