Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romeo_Cruz

Козак
26 Лип 2025
9
1. Нікнейм адміністратоpa: Kolya Lev

2. Особистий нікнейм / статичне ід: 3093

3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): one_shot33

4. Суть скарги: Добрий вечір, адміністрація!

Хочу подати оскарження щодо останнього (третього) варну, який призвів до мого бану.

Я визнаю свої перші два варни вони були справедливими, і я зробив висновки. Але третій варн вийшов випадково: ми просто дурачились із подругою, я застосував тайзер у жартівливій формі. Не було наміру порушувати правила чи заважати грі.

Хочу підкреслити: я не мав наміру щось зіпсувати чи зашкодити RP на сервері. Це було дружнє дурачіння, яке випадково виглядало як порушення.

Прошу переглянути саме цей третій варн, адже він був ненавмисним. Дуже не хотілося б пропустити завтрашній х2 та новий Battle Pass.

Обіцяю надалі уважніше ставитися до правил і уникати подібних ситуацій.

Дякую за розуміння!

5. Доказ видачі покарання
(скріншот/відео): https://imgur.com/a/072LiVq

6. Дата видачіпокарання: 04.09.2025

Linka Reys

Новий гравець
26 Сер 2025
2
Я Лінка Рейс не маю жодних претензій до даного гравця , оскільки ми знаходились на своєї території в будинку , де нікому не заважали , або ще щось , і таким чином не давали комусь приклад порушувати так рп , а звідки взявся взагалі там адміністратор не відомо оскільки ніхто його не викликав, та рахую що оскільки я не маю до нього претензій , та ніхто окрім нас трьох не бачив що відбувалося , може заслуговувати на розбан , так як до того ще й завтра вийде оновлення гри , та всі хочуть почати робити батл пасс, глянути новинки гри/ фармити/ донатити.

Дякую за розуміння.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Блокування знято у вигляді виключення.
Проблема не в тому, що у потерпілої сторони немає претензій, проблема в тому як це виглядає в цілому. Якщо кожен зараз почне гратись тазерами, у що це перетвориться?
Будь ласка, не порушуйте на майбутнє.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі