Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження Young Thug №8441

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
11 Гру 2024
24
Нікнейм адміністратора
Young Thug
Ваш статичний ID
1581
Звʼязок з Вами
ds: notskam
Детальний опис скарги/ситуації
Оскарження покарання №8441

Не погоджуюсь із виданим покаранням за СК.

Згідно з правилами, СК (Spawn Kill) є навмисним нанесенням шкоди або вбивством гравців на місці спавну організації. У моїй ситуації наміру порушувати це правило не було.

Я повністю дотримувався RP-складової. Після затримання співробітник провів мені обшук, однак не вилучив зброю, через що вона залишилася при мені. На той момент я перебував у максимальному розшуку та за RP являв собою особливо небезпечного злочинця, який міг скористатися помилкою співробітника

Після того як мені розв'язали руки та ні до чого не пристебнули, поруч не було інших співробітників спецслужб, я вирішив скористатися ситуацією та здійснив напад. Це був ризикований RP-вчинок, який логічно випливав із ситуації, що склалася

Після цього співробітники, використовуючи камери та інші RP-інструменти, встановили моє місцезнаходження, знайшли мене, і наше RP продовжилося далі

Вважаю, що в моїх діях був присутній RP-мотив та відсутній намір здійснити саме навмисний Spawn Kill, тому прошу переглянути видане покарання.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%968441-%D0%9D%D0%BE%D0%BD-%D1%80%D0%BF-%D0%A1%D0%9A-madara-raze-1581.24940/
Яке покарання оскаржуєте
Покарання: Ban - 2 дні.
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,263
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Будь-яке нанесення шкоди або вбивство гравців на території чи в інтер'єрах державних організацій розцінюється як SK, незалежно від передісторії чи затримання.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі