Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження Akio Meyer (26519)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dava

Новий гравець
15 Бер 2026
1
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer (26519)
Ваш статичний ID
Dava Borshuk 14161
Звʼязок з Вами
borshk228 (ds)
Детальний опис скарги/ситуації
Ми перебували в офісі нашої сім’ї разом із софамами. У певний момент з офісу вийшла ворожа сім’я, після чого між нами почався конфлікт. Один із гравців з ворожої сім’ї почав провокувати нас, у зв’язку з чим я взяв цього гравця у стяжки та поголив його. На це була повна IC причина, оскільки він провокував нашу сім’ю.

Після цього по нас відкрили стрілянину. Через приблизно 5 хвилин після завершення ситуації адміністратор Akio Meyer (26519) видав мені покарання за пунктом 2.2 ПБ у вигляді бану на 5 днів.

Однак у правилі 2.2 ПБ сказано:
"2.2. Заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3–7 днів."

У даній ситуації жодного зловживання функціоналом кримінальних структур не було, і RP-логіка не була порушена. У нас була повна IC причина для наших дій, оскільки конфлікт почався через провокацію з боку ворожої сім’ї.

Прошу адміністрацію запросити відкат у адміністратора та переглянути дане рішення.
Посилання на докази
https://imgur.com/a/BdQwCaU
Яке покарання оскаржуєте
2.2 ПБ 5дн бан
  1. Нікнейм адміністратора: Akio Meyer (26519)
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Dava Borshuk 14161
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): borshk228 (ds)
  4. Суть скарги: Ми перебували в офісі нашої сім’ї разом із софамами. У певний момент з офісу вийшла ворожа сім’я, після чого між нами почався конфлікт. Один із гравців з ворожої сім’ї почав провокувати нас, у зв’язку з чим я взяв цього гравця у стяжки та поголив його. На це була повна IC причина, оскільки він провокував нашу сім’ю.
    Після цього по нас відкрили стрілянину. Через приблизно 5 хвилин після завершення ситуації адміністратор Akio Meyer (26519) видав мені покарання за пунктом 2.2 ПБ у вигляді бану на 5 днів.

Однак у правилі 2.2 ПБ сказано:
    "2.2. Заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3–7 днів."

У даній ситуації жодного зловживання функціоналом кримінальних структур не було, і RP-логіка не була порушена. У нас була повна IC причина для наших дій, оскільки конфлікт почався через провокацію з боку ворожої сім’ї.

Прошу адміністрацію запросити відкат у адміністратора та переглянути дане рішення.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): БАМС
  6. Дата видачі покарання: 15.03.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
959
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази і докази адміністратора, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви самі провокували гравців, IC причини для стрижки у вас не було.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі