- 15 Бер 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer (26519)
- Ваш статичний ID
- Dava Borshuk 14161
- Звʼязок з Вами
- borshk228 (ds)
- Детальний опис скарги/ситуації
- Ми перебували в офісі нашої сім’ї разом із софамами. У певний момент з офісу вийшла ворожа сім’я, після чого між нами почався конфлікт. Один із гравців з ворожої сім’ї почав провокувати нас, у зв’язку з чим я взяв цього гравця у стяжки та поголив його. На це була повна IC причина, оскільки він провокував нашу сім’ю.
Після цього по нас відкрили стрілянину. Через приблизно 5 хвилин після завершення ситуації адміністратор Akio Meyer (26519) видав мені покарання за пунктом 2.2 ПБ у вигляді бану на 5 днів.
Однак у правилі 2.2 ПБ сказано:
"2.2. Заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3–7 днів."
У даній ситуації жодного зловживання функціоналом кримінальних структур не було, і RP-логіка не була порушена. У нас була повна IC причина для наших дій, оскільки конфлікт почався через провокацію з боку ворожої сім’ї.
Прошу адміністрацію запросити відкат у адміністратора та переглянути дане рішення.
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/BdQwCaU
- Яке покарання оскаржуєте
- 2.2 ПБ 5дн бан
- Нікнейм адміністратора: Akio Meyer (26519)
- Особистий нікнейм / статичне ід: Dava Borshuk 14161
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): borshk228 (ds)
- Суть скарги: Ми перебували в офісі нашої сім’ї разом із софамами. У певний момент з офісу вийшла ворожа сім’я, після чого між нами почався конфлікт. Один із гравців з ворожої сім’ї почав провокувати нас, у зв’язку з чим я взяв цього гравця у стяжки та поголив його. На це була повна IC причина, оскільки він провокував нашу сім’ю.
Після цього по нас відкрили стрілянину. Через приблизно 5 хвилин після завершення ситуації адміністратор Akio Meyer (26519) видав мені покарання за пунктом 2.2 ПБ у вигляді бану на 5 днів.
Однак у правилі 2.2 ПБ сказано:
"2.2. Заборонено навмисне зловживання функціоналом кримінальних структур із порушенням RP логіки. | Ban 3–7 днів."
У даній ситуації жодного зловживання функціоналом кримінальних структур не було, і RP-логіка не була порушена. У нас була повна IC причина для наших дій, оскільки конфлікт почався через провокацію з боку ворожої сім’ї.
Прошу адміністрацію запросити відкат у адміністратора та переглянути дане рішення. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): БАМС
- Дата видачі покарання: 15.03.2026