Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження | Akio Meyer #26519 | WARN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

qvfec1

Козак
6 Бер 2026
7
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
18803
Звʼязок з Вами
qvfec
Детальний опис скарги/ситуації
Розмовляли з поліцейським, я і ще дві невідомих мені людини, під час розмови як мені вже потім сказав один із гравців який там був випадково вдарив поліцейського, він це сказав що вдарив випадково, поліцейський не відреагував на міскілк по його словам, дістав карабу і почав тулити, я намагався захистити себе і невідомого громадянина дістав зброю і поклав поліцейського, після чого майже моментально отримав варн, хоча причина покласти його була. Хочу запросити відкат адміна так як у мене не зберігся відкат і хочу щоб якийсь інший адмін оцінив ситуацію, бо як я зрозумів цей адмін Akio Meyer є другом того самого поліцейського, бо після варна, я побачив в чаті як він дякує йому по імені, таке відчуття що він спеціально висів над ним або прийшов за його просьбою, і чекав поки ми щось "порушимо"
Посилання на докази
https://postimg.cc/HjKht3sS
Яке покарання оскаржуєте
ВАРН/WARN
  1. Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #18803 Svago Yanukevich
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):qvfec
  4. Суть скарги: Розмовляли з поліцейським, я і ще дві невідомих мені людини, під час розмови як мені вже потім сказав один із гравців який там був випадково вдарив поліцейського, він це сказав що вдарив випадково, поліцейський не відреагував на міскілк по його словам, дістав карабу і почав тулити, я намагався захистити себе і невідомого громадянина дістав зброю і поклав поліцейського, після чого майже моментально отримав варн, хоча причина покласти його була. Хочу запросити відкат адміна так як у мене не зберігся відкат і хочу щоб якийсь інший адмін оцінив ситуацію, бо як я зрозумів цей адмін Akio Meyer є другом того самого поліцейського, бо після варна, я побачив в чаті як він дякує йому по імені, таке відчуття що він спеціально висів над ним або прийшов за його просьбою, і чекав поки ми щось "порушимо"
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://postimg.cc/HjKht3sS
  6. Дата видачі покарання: 20.04.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
953
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви до того провокували ще співробітника, потім так само провокували і вбили іншого.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі