- 2 Лют 2025
- 79
- Нікнейм адміністратора
- Edward
- Ваш статичний ID
- Edward
- Звʼязок з Вами
- k1e8w
- Детальний опис скарги/ситуації
- Пане ЗГА, я проводив затримання, під час затримання було встановлено, що особа являється держ.службовцем, по вашому процесуальному кодексу який ви виклали я повинен викликати адвоката, керівництво і прокурора, що я і зробив, далі проходить реалізація прав, під час якої переглядається відеофіксація та встановлюється винуватість особи. Ми проводили процесуалку по Вашому кодексу, згідно правила за яке мені дали покарання у вигляді деморгану я повинен був посадити його до ІТТ. Але я цього не зробив через зрив процесуальної дії з боку керівництва ЛСПД.
Чи як я повинен був зробити щоб не отримати деморган? Тобто виходить що я проводжу процесуалку по вашому кодексу, а ви мені даєте за це покарання?
Арешт і затримання це 2 різні речі. Затримання це надягнення кайданів та проведення процесуальних дій. З 1-3 стадії. А арешт це саме поміщення затриманого до ІТТ, згідно Вашого кодексу - Стадія 4.
Процедура арешту
- Проведення вторинного обшуку:
- Вилучення всіх заборонених предметів, а також речей, які можуть становити потенційну небезпеку для перебування в тюрмі.
- Оновлення розшукових даних:
- У разі необхідності вносяться корективи до рівня розшуку.
- Озвучення інкримінованих злочинів:
- Перелік статей або злочинів, які інкримінуються затриманому, озвучується перед арештом.
Покарання за яке мені дали деморган було б доречно якщо б я перейшов до проведення 4 стадії та помістив би його до ІТТ. - Проведення вторинного обшуку:
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9E%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F.17902/#post-56404[/URL]
!