- 18 Гру 2024
- 21
- Нікнейм адміністратора
- Незнаю
- Ваш статичний ID
- 3116
- Звʼязок з Вами
- dediziua
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня (для мене не дуже останню неділю) хотів зайти мені пише 2.8. , за що я ні ским навіть неспілкуюсь не то що обхід чогось там через маркет плейс, я скупаю речі дешевше продаю дорожче, всю гру так роблю, сьогодні купив камінь по 1500 продаю по 1750, більше вроді нічого дешевше ринку не купляв! Поясніть будь ласка за що ви мене так ненавидите що баните постійно!
Якщо мій песонаж діда вас бісить скажіть я піду з проєкту, це якась фігня останнім часом, одні бани і деморгани, я від самого відкриття на сервері такого не було і тут бац комусь не сподобався!
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://ibb.co/RGbtP4vT[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- 2.8.
Доброго дня (для мене не дуже останню неділю) хотів зайти мені пише 2.8. , за що я ні ским навіть неспілкуюсь не то що обхід чогось там через маркет плейс, я скупаю речі дешевше продаю дорожче, всю гру так роблю, сьогодні купив камінь по 1500 продаю по 1750, більше вроді нічого дешевше ринку не купляв! Поясніть будь ласка за що ви мене так ненавидите що баните постійно!
Якщо мій песонаж діда вас бісить скажіть я піду з проєкту, це якась фігня останнім часом, одні бани і деморгани, я від самого відкриття на сервері такого не було і тут бац комусь не сподобався!