Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження та Звернення для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Blaze Morris

Шановний гравець
11 Гру 2024
58
  1. Нікнейм адміністратора: Kriss Noxx
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Hunter Renaissance#10201
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): dkvs887, _nice_boy_
  4. Суть скарги:
    Шановний Kriss Noxx!

Звертаюся до Вас із проханням та щиро сподіваюся на Ваше розуміння.

Вчора мій обліковий запис було заблоковано за формулюванням "Масові порушення правил серверу". Я щиро каюся у вчинених мною порушеннях і цілком усвідомлюю відповідальність за свої дії.

Водночас хотів би звернути Вашу увагу на ситуацію, що склалася на сервері. Зокрема, шановний ГК Crime, як мені здалося, застосовує максимальні покарання виключно до учасників фракції Chinese Mafia, тоді як порушення з боку представників Київської Мафії, на жаль, залишаються без належної реакції. Також хочу зазначити, що лідер The Marabunta Grande регулярно порушує правила серверу, однак досі не був покараний за "Масові порушення".

Щодо мого випадку, за останні 5 днів з мого боку дійсно були деякі порушення, проте їх кількість є незначною та, на мою думку, не відповідає підставам для такого жорсткого покарання.

Прошу Вас розглянути можливість розблокування мого акаунту. Я щиро прошу вибачення за свої дії, обіцяю надалі суворо дотримуватися правил серверу та поводити себе гідно.

Дякую Вам за увагу і сподіваюся на справедливе рішення.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    зображення_2025-05-28_121516284.png
  6. Дата видачі покарання: 27.05.2025

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
На розгляді.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Порушень з боку адміністратора не виявлено, і, як ви самі зазначили, вам лише здалося. Усі покарання, які адміністрація видавала як щодо вашої фракції, так і щодо фракцій, з якими ви конкуруєте, були справедливими.
Щодо вашого блокування, термін буде зменшено до 05.06.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі