Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Оскарження скарги без.орг №4991

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Daniil Duhov

Козак
9 Жов 2024
88
Нікнейм адміністратора
Edward Merssi
Ваш статичний ID
2785
Звʼязок з Вами
Discrord: qirs4301
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, виникла досить неприємна ситуація, яку видно в скарзі на без.орг №4991, після якої мені було видано покарання у вигляді блокування мого персонажа Daniil Duhov #2785 на 7 днів, (4.8. ПП. Заборонено завуальовану образу чи згадку родичів у образливому/негативному/жартівливому контексті. | Ban 1-30 днів / HardBan 1-30 днів). Я не буду заперечувати, що порушення було і те, що я вчинив неправильно, але в даній скарзі ми можемо побачити, що дана згадка була в контексті відповіді на образу "А шо в тебе нехватка зубів челюсті нижньої?", коли до того я надав цілком адекватну відповідь на його прохання:
- Поможи мені з гонкою озброєння пожалуйста.
- Нє, не можу.
Тому тут ми можемо побачити від гравця
Dimka Yuvelir порушення у вигляді образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації (4.6. ПП. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів). Також прошу помітити, що на тайм-коді - 00:01 відеодоказу скарги без.орг №4991 чітко видно та чути, що Dimka Yuvelir використовує функціонал системи, щоб по MG мене покликати на арену, бо ручка в мене з ним не була потиснута, цитата - "Як цього? (Використав мотузку) Даніїл Духов, чуєш, альоу", (1.10. ПП. Використовувати вразливості системи та баги - заборонено. | WARN / Ban 3-30 днів / HardBan 3-30 днів / Permban).
Прошу мені пом`якшити покарання у вигляді блокування персонажа Daniil Duhov #2785 на 3 дні, ураховуючи, що тут сама мінімальна, навіть лайтова згадка родичів у негативному контексті та ураховуючи обставини за яких я порушив правила проекту.
Посилання на докази
[URL='https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%964991-%D0%97%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%85.15632/#post-49686']№4991 Згадка рідних[/URL].
Яке покарання оскаржуєте
4.8. ПП. Заборонено завуальовану образу чи згадку родичів у образливому/негативному/жартівливому контексті. | Ban 1-30 днів / HardBan 1-30 днів.
P.s. Я нічого не вимагаю, а лише прошу, т.к. об`єктивно тут провокація.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі