Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Оскарження рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zalivnoy

Новий гравець
12 Сер 2025
2
  1. буфало
  2. Hugo Floyd #567
  3. Schmaiser - DS
  4. В скарзі гравець не починає зі мною ніякого РП, як і Я з ним. Мене тупо збили з мотоцикла знущаючись як з новачка. Думаю це людина зробила бо до цього його пограбували бандити. Розуміючи що немає сенсу взаємодіяти з такою особою. Я відійшов до магазину, не продовжуючи конфлікт та не порушуючи правила уходу від РП, так як РП по факту не почалось. Після чого мене цілеспрямовано було випнуто з ЗЗ через ДБ і знов, мовчки, мене просто продовжили просто бити…
На мою думку мені винесено помилкове і несправедливе покарання, так як зі мною не будо почато РП, а просто були проведені нонРП дії направлені на негативні емоції від проєкту (а саме, направлений булінг мене як новачка на скутері). Натомість адміністратор дуже помʼякшив покарання гравця який зробив комплекс деструктивних вчинків відносно новачка і грубо порушив декілька правил проєкту, начхавши на правила і сервер.
Скарга: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№3316-Вбиває-новачків-в-ЗЗ-зі-снайперки.9764/#post-32065

Прошу переглянути рішення адміністратора та винести справедливе рішення.

13.08.2025

Вкладення

• image.png
    image.png
    113.1 Кб · Перегляди: 40

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Warn будет знято. Зверніться в тікет і повідомте адміністраторів про рішення по цьому зверненні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі