Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksonchik

Козак
23 Тра 2025
16
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
@maksonchik2437 (діскорд та тг одинакові)
Детальний опис скарги/ситуації
Я повністю визнаю свою провину у порушенні правил сервера, яке призвело до перманентного бану. За цей час я детально перечитав регламент проекту і усвідомив, що мої дії шкодили ігровій атмосфері та роботі команди. Я щиро шкодую про скоєне.
Посилання на докази
[U][URL unfurl="true"]https://drive.google.com/file/d/12Ba4KrZgmGO4PbKsOWUox62M-O--R5Cx/view?usp=sharing[/URL][/U]
Яке покарання оскаржуєте
Махінації з ігровою валютою
Вітаю, шановна адміністрація Ukraine GTA5!

Звертаюся до вас з приводу мого блокування (ID #17581).

Я повністю визнаю свою провину у порушенні правил сервера(продажею віртів), яке призвело до перманентного бану. За цей час я детально перечитав регламент проекту і усвідомив, що мої дії шкодили ігровій атмосфері та роботі команди. Я щиро шкодую про скоєне.

Я граю на Ukraine GTA вже довгий час і цей сервер став для мене основним місцем для відпочинку та спілкування.

Я готовий на повне або часткове анулювання майна/ігрового балансу, якщо це є необхідною умовою для розблокування або заміни перманентного бану на тривале тимчасове блокування.

Гарантую, що з мого боку більше не буде жодного подібного порушення. Я хочу почати «з чистого аркуша» і бути корисним гравцем спільноти.
Прошу дати мені один останній шанс довести, що я можу бути адекватним та законохроним гравцем. Буду вдячний за будь-яке ваше рішення, навіть якщо це буде лише скорочення терміну бану.

Я усвідомлюю, що мої дії щодо порушення правил економіки сервера були неприпустимими, і тепер розумію, якої шкоди це завдає проекту!

Дякую за приділений час.🤝

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Ви можете залишити запит на розблокування облікового запису через 30 днів після отримання покарання у відповідному розділі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі