Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження покарання 3.6 ЗП | Danichka Swarovski

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
11 Жов 2024
24
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
248
Звʼязок з Вами
@kotromaniv
Детальний опис скарги/ситуації
Пані ЗГА або пане ГА. Я був у Гетто на Судній ночі. Так як я ще перебуваю в крайм-організації, і все це сталося на емоціях, я образив адміністратора. Я вже вибачився перед ним, і мені насправді дуже прикро, що так сталося. Пані ЗГА або пане ГА, я прошу вас амністувати мене та дати мені дійсно останній шанс виправити всі косяки, які тягнуться за мною. Мені дуже шкода, що так сталося. Я дійсно зробив висновки та обіцяю, що більше так не вчинятиму. Мені подобається тут грати, і я тільки зайняв посаду заступника, щоб допомогти на строці та відігравати фракційний контент зі своєю командою. Я розумію, що за мною вже було багато слів і мало дій. Проте зараз я дійсно прошу останній раз амністію для свого акаунта №248 і обіцяю, що в майбутньому нічого подібного більше не повториться. Обіцяю, що надалі буду поводитися стримано, дотримуватися правил сервера та не допускати ситуацій, через які мені знову доведеться звертатися з подібними проханнями. Дякую за приділений час та розгляд мого звернення.
З повагою,
Kevin Maccalister
Посилання на докази
https://postimg.cc/LgK2Hmyt
Яке покарання оскаржуєте
3.6 ЗП
  1. Нікнейм адміністратора: Danichka Swarovski
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Kevin Maccalister | #248
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @kotromaniv
  4. Суть скарги: Пані ЗГА або пане ГА. Я був у Гетто на Судній ночі. Так як я ще перебуваю в крайм-організації, і все це сталося на емоціях, я образив адміністратора. Я вже вибачився перед ним, і мені насправді дуже прикро, що так сталося. Пані ЗГА або пане ГА, я прошу вас амністувати мене та дати мені дійсно останній шанс виправити всі косяки, які тягнуться за мною. Мені дуже шкода, що так сталося. Я дійсно зробив висновки та обіцяю, що більше так не вчинятиму. Мені подобається тут грати, і я тільки зайняв посаду заступника, щоб допомогти на строці та відігравати фракційний контент зі своєю командою. Я розумію, що за мною вже було багато слів і мало дій. Проте зараз я дійсно прошу останній раз амністію для свого акаунта №248 і обіцяю, що в майбутньому нічого подібного більше не повториться. Обіцяю, що надалі буду поводитися стримано, дотримуватися правил сервера та не допускати ситуацій, через які мені знову доведеться звертатися з подібними проханнями. Дякую за приділений час та розгляд мого звернення.
    З повагою,
    Kevin Maccalister
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): Link
  6. Дата видачі покарання: 31.05.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

В амністії відмовлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі