Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження покарання по скарзі №7170 (DM Car / NRD)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

EkstazN1

Новий гравець
18 Жов 2025
2
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
27367
Звʼязок з Вами
@bxjshshs TG
Детальний опис скарги/ситуації
Додатково хочу окремо звернути увагу на сам підхід до розгляду скарги.

Вважаю некоректним видавати покарання на підставі відео тривалістю близько 8 секунд, яке не містить початку конфлікту та не показує повну взаємодію між гравцями. Такий фрагмент не дозволяє встановити, чи були мої дії безпричинними, а отже не може виступати достатньою доказовою базою для покарання.

Фактично рішення було прийнято по вирваному з контексту моменту, без аналізу передумов ситуації. Це створює ризик неправильної оцінки дій гравця та суперечить принципу об’єктивного розгляду.

Прошу звернути увагу, що подібна практика (винесення покарання по короткому фрагменту без повного відео) може призводити до помилкових рішень і потребує більш уважного підходу з боку адміністрації.

Очікую перегляду рішення з урахуванням повного контексту, а не лише короткого епізоду.
Посилання на докази
https://vt.tiktok.com/ZSHES2c6e/
Яке покарання оскаржуєте
DM Car
Доброго дня.

Хочу оскаржити видане мені покарання по даній скарзі, оскільки вважаю його винесеним без повного та об’єктивного розгляду ситуації.

Основний момент, на який хочу звернути увагу: рішення було прийнято на основі відеофрагменту тривалістю близько 8 секунд. Вважаю, що такий короткий відрізок не може повноцінно відображати ситуацію і не дає можливості встановити, чи були мої дії безпричинними.

Наскільки мені відомо з правил сервера, при розгляді подібних скарг повинна враховуватися повна ситуація та контекст подій, а не окремий вирваний момент. У даному випадку відео не показує, що відбувалося до цього, і не дозволяє зробити однозначний висновок про наявність порушення DM Car без IC причини.

Фактично зафіксований лише один короткий епізод, який є наслідком попереднього конфлікту. До цього моменту між мною та іншим гравцем вже була взаємодія: провокації, агресивна поведінка та таран з його боку. Ці моменти у скарзі відсутні, тому ситуація подана односторонньо.

Також звертаю увагу, що у скарзі присутні декілька відео, але лише один короткий фрагмент містить мою участь. Інші матеріали не підтверджують систематичних або безпричинних порушень з мого боку.

Вважаю, що:

* доказова база є недостатньою для винесення покарання;
* відсутній повний відеоконтекст подій;
* рішення прийняте на основі занадто короткого фрагменту, що може призвести до неправильної інтерпретації ситуації.

Прошу:

1. Переглянути рішення по даній скарзі з урахуванням повного контексту.
2. Надати роз’яснення, чи достатньо 8-секундного відео для видачі покарання за DM Car.
3. У разі можливості — переглянути або пом’якшити покарання.

Готовий надати додаткові пояснення зі свого боку.

Дякую за розгляд.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Скаргу буде перерозглянуто.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі